330
15 Психологічних методик Вам необхідно знати кожен день
Ви можете влаштувати співрозмовника, пом'якшуючи гнів босів, отримайте свій шлях від бізнес-партнерів і навіть закохувати себе за допомогою простих психологічних методів. Веб-сайт публікує перелік психологічних методик, підтверджених практикою. Деякі з них можуть здаватися як маніпуляція. У зв'язку з вами, і хто попередив озброєний!
1,1 км На початку зустрічі звертайте увагу на колір очей одного з присутніх. Нехай ця інформація не буде корисною для вас (незвісно, звичайно, ви будете заперечувати поему йому). Але дана методика допомагає досягти оптимального контакту очей, демонструючи своїм співрозмовникам ваші другі лінії і впевненість в собі.
2,2 км Люди пам'ятають краще, що сталося на початку і кінці дня, і все, що відбувається між собою, розмито. Таким чином, при налаштуванні часу на інтерв’ю, намагайтеся бути першим або останнім на списку кандидатів.
3. У Позиція ніг людей, які беруть участь у розмові, може розкрити свої приховані емоції. Наприклад, якщо ви підходите до двох друзів і вони звертаються до вас тільки з тілом, зберігаючи позицію ніг, вони явно не розташовуються до вас. Як правило, ніс взуття або черевики людини від вас вказують на те, що вони хочуть залишити якомога швидше.
4. У Коли група людей захоплюється сміхом, всі непристойно погляди, які люблять більшість. Це, до речі, є відмінним способом розрахувати офісні романи.
5. Умань Якщо ви хочете отримати чесну відповідь на питання, і співрозмовник вагається, пауза, як кваліфіковані психотерапевти. Будь спокійний, як ви продовжуєте шукати іншу людину в оці. Як правило, людина стає некомфортним і він прагне заповнити пауза.
6. Жнівень Якщо ви відчуваєте, що бос готується кинути на літа, сидіти прямо поруч з ним. Ваше близькість знизить рівень агресії, і ви можете дістатися з ним.
7. Про нас Якщо ви попросите людей на невеликі користь, вони починають відчувати симпатію для вас. Це психологічний механізм: ми цінуємо тих, хто піклується про принаймні один раз.
8. У Намагайтеся пам'ятати ім'я особи на першій зустрічі і використовувати її в подальшому спілкуванні. Ви отримаєте його до вас.
9. Навігація Ненав'язлива дзеркала інших людей жест допоможе створити довіру. Головне не переборщити його.
10. Намагайтеся шукати проміжки між людьми, не на собі. Це викликає людей, щоб зламати перед вами.
11. Побачення з адреналіном — наприклад, їздити на роликовому узбережжі, дивитися фільм жаху або літати разом на літаку — стимулює центри хвилювання в мозку і наблизитися до об'єкту пристрасті.
12. Намагатися не почати вироки з словами «Я думаю» і «Я думаю». Це самовизначення у Вашому виступі, але показує, що іноді непотрібна безпека.
13.00 р. Кращий спосіб навчити себе. Якщо ви дізнаєтесь щось нове або дізнаєтесь про нові навички, спробуйте поділитися ним з іншими.
14. Для людей важливо власне зображення себе. Намагайтеся зрозуміти, як інші бачити себе у власних очах.
15.00 р. Якщо ваша робота - це обслуговування клієнтів, поставте дзеркало за спину. Це дозволить людям почекати свою чергу, щоб відчувати себе менш нудним і сердитися про нього.
16.00 р. Чи хочете ви зустрітися з кимось? Тоді, як яскраво і емоційно можливо, покажіть радість зустрічі. Це зробить його насолоджуватися вами майже таким чином інтенсивно.
www.psychologies.ru/self-knowledge/behavior/16-psihologicheskih-priemov-na-kajdyiy-den/
20 різно цікавих наукових праць про все в світі
15 фактів, подій і речей у всьому світі, дуже схожих на міфізм