746
15 підписів, які ви маєте високу емоційну розвідувальну інформацію
Емоційний інтелект (EQ) – це здатність людини розуміти та контролювати свої емоції та інші. ЄК вважається більш важливим чинником успіху людини, ніж «ординарний» інтелект (IQ). Що вигідніше володіти пристрастю, ніж інтелект.
Редакція Веб-сайт Я вже перевірив список знаків високого EQ, який був складений за результатами дослідження Tony Robbins, і пропонує зробити те саме для своїх читачів.
1,1 км Ви завжди можете розповісти, що ви відчуваєте
Чим більш точно ви можете назвати свої емоції, тим краще ви зможете зрозуміти причину цих почуттів і що саме вам потрібно зробити в гарному настрої.
2,2 км Ви хочете знати людей
Проценти в інших є одним з найбільш значущих ознак емоційно-інтегрованої людини. У цьому квесті, щоб познайомитися з людьми, ви покажете набагато більше турбот, ніж хтось, хто не знає.
3. У Ви приймаєте будь-які зміни
Ще одним знаком емоційного інтелекту є можливість швидко адаптуватися до будь-яких змін. А якщо ви шукаєте змінити себе, і ви навіть можете зробити план заздалегідь, що в певній точці вам потрібно буде зробити зміну вашого життя, ваш EQ набагато більше.
4. У Ви знаєте ваші сильні сторони і слабкі сторони
Ви знаєте, що ваші найкращі і найгірші сторони, і ви знаєте фактори, які призведуть до успіху. У той же час ви завжди зробите більшу частину ваших сил і приховуєте свої слабкості.
5. Умань Ви розумієте інших людей
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Пам'ятайте, якщо ви можете читати людей, як відкрита книга, ви є винятковою особою.
6. Жнівень Ви важко відхилити і ви не тримаєте небезпеку на інших
В будь-яких негативних ситуаціях і абсолютно нешкідливих. У безглуздих ситуаціях можна легко сміятися на себе і швидко відпустити ситуацію.
7. Про нас Ви зможете самостійно керувати
Якщо ви можете залишитися безшумними, при необхідності і уникати будь-яких золи непристойних дій, то ваш EQ досить високий. Ви завжди можете уникати фраз, таких як «Я не думаю, що я можу це зробити» або «Я не впевнений» і при цьому зможете сказати «No.»
8. У Не боїться власних помилок і не тримайте негативних думок в свідомості
Ви ніколи не відчуєте на власній збої, і нехай вони йдуть легко. Ви бачите свої помилки в якості іншого ключа до успіху і просто навчитесь важливих уроків життя з них.
9. Навігація Ви можете легко і очікувати нічого в поверненні
Емоційні люди цінують сильні стосунки і роблять їх краще підтримувати їх постійно. Саме тому часто дарують подарунки без будь-яких причин і не очікується отримання чогось повернення.
10. Уникати зайвих людей
Якщо ви можете контролювати, як ви взаємодієте з цими людьми, ви маєте розвинений емоційний інтелект. У зв'язку з такими людьми ви не даєте шкоди або роздратування, але навпаки, ви намагаєтеся допомогти людині, яка потрапила в складну ситуацію.
11. Ви не прагнете до досконалості
Ви ніколи не зупиняєтеся, але ви не встановлюєте ідеально, оскільки ви знаєте, що це не існує. Ви ніколи не відмовляєтеся від того, як вони не йдуть за планом, і ви ніколи не думаєте, що ви не можете досягти нічого.
12. Ви цінуєте, що у вас є
Ви не забуваєте подякувати всім дням за можливості та досягнення, які ви маєте. Ця звичаю, безумовно, допомагає поліпшити настрій, збільшити енергію та фізичне благополуччя.
13.00 р. Ви знаєте, як відпочивати
Якщо ви думаєте, що робота 24/7 - це безпрограшний фактор. Такий божевільний графік призведе до численних стресів і повного виснаження енергії, і тому не варто забувати про перерви.
14. Ви не пити багато кави і отримати достатньо сну
Ви знаєте, що вживає велика кількість кави і відсутність сну також може викликати стресову ситуацію в будь-який час, і тому ніколи не переоцінювати важливість сну, при якому увагу відреставруються пам'ять, самоконтроль і свіжий розум.
15.00 р. Ви ніколи не дозволите нікому руйнувати настрій
Ви – майстер власного щастя та не дозволяйте іншим людям розмежувати радість своїх власних звершень через привидні зауваження або негативні думки. У вас є почуття самодостатності, але ви ніколи не кладете себе над іншими і враховуйте всі коментарі, щоб стати ще кращими і більш успішними.
SOURCE Девіз.time.com
Фото з мініатюри
Дивитися також.
Вчені показали, що наші емоції насправді виглядають як
Люди, які не розслаблюють емоції, сильніші, ніж інші.
www.adme.ru/zhizn-nauka/lyudi-kotorye-plachut-v-kino-na-samom-dele-silnee-teh-kto-sderzhivaet-emocii-1298965/
13 простих речей, які ми використовували, щоб зробити неправильно
Які хімічні речовини будуть виглядати як якщо вони дивляться людей