Коли всі залишили зону небезпеки, цей хлопець залишився на одну дуже важливу причину.

Цей хлопець назвав Alaa Jaleel ризикує життя кожного дня для тих, хто залишив себе самостійно, коли всі пішли. Веб-сайт Він розповість вам історію.

У сирійському місті Алеппо всі мешканці змушені були залишити свої будинки, оскільки це стало дуже небезпечним для життя. "Чи не могли б взяти своїх домашніх тварин з ними, тому я залишився, щоб піклуватися про них", - каже Ала.

Аля мала двадцять кішок, а через рік було більше сотні. Він йде на сусідні села і витрачає більше $4 на день подачі їх.

«Дівчинка прийшла до мене в сльозах і витримала її кошеня. Я сказав, що я буду подбати про нього, поки вона повернулася назад, Алі сказав.

"Всі мої друзі і родичі лівого міста, ці коти стали моїми справжніми друзями", - сказав він.

Але Ала не тільки відома для люблячих тварин. З кожним днем він врятував життя десятків людей, забезпечуючи їм харчування і притулок, ризикуючи власне життя. Таку людину можна назвати героям.

Веб-камера Новини, Нобелівська премія миру Ала
Фото кредит: Нобелівська премія миру Ала

Дивитися також.
Ці 15 фотографії відновлення моєї віри в людськість
12 кращих людей, які зіграють світ у 2015 році
Цей олімпійський чемпіон пожертвував свою медаль, щоб допомогти хлопчику

www.adme.ru/sitenews/etot-olimpijskij-chempion-pozhertvoval-svoej-medalyu-chtoby-pomoch-malchiku-1347765/