10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Щодня миВеб-сайт Ми ніколи не перестаємо насолоджуватися різноманітністю креативної думки. Наприклад, дизайнери одягу дивують нас незвичайними речами, шукаючи, на яких ви полюбите себе мислення: «Я хочу!»

Ось деякі речі, які я хочу додати в шафу.

Наплічник крила 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Хто не мріяв про себе, як птах і заспокійливе в небо? Цей чудовий відчував рюкзак, атлас, не дасть радості польоту, але перетвориться в справжній ангел з крилами. З такою, що ви обов'язково не залишитеся без уваги!

Будиночки для дому з однокутниками 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Ви хочете зробити маленьку магію для життя? Ось ваші затишні тапочки з єдинорогами. Не тільки погріє вас в вологий день, але вони будуть буквально світити ваш шлях - принаймні, як ви йдете в санвузол.

Матеріал, який ви можете спати в будь-якому місці 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз р.

Чудовий капюшон - незамінний для туристів, студентів і будь-якого, хто любить захопити в несподіваних місцях. З легким рухом капюшон перетворюється ... в невелику подушку! Це красива.

Рукавички Драконові 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Можливо, такі рукавички звертаються до смаку Дайнери, матір Драконів, просто подивіться, як вони виглядають як ваги цих міфічних тварин. Вони виглядають незвично і тепло. Я дивлюся, якщо ваш бабуся зможе зв'язати їх.

Спідниці як твори мистецтва 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Хто сказав на стінах художні роботи тільки? Індонезійська бутік вирішила оскаржити стереотипи і тепер створює неймовірні спідниці (і інші жіночі речі) з сюжетами великих картин Ван Гог, Пікассо, da Vinci та інших. Не залишайтеся байдужими!

Кангаро для ліктя з котом 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Так що улюблена кицька була завжди буквально поруч з вами, вам потрібно цей капюшон з кишенею. І в такому светрі зручно перевозити тварину на короткі відстані - це буде комфортно, як в будинку!

Вовняні шарфи для сміливих 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Пам'ятайте фотографії Леонардо DiCaprio з лебедом навколо шиї? Тепер можна влаштувати таку річ, але не зашкодить птах. Такий шарф виглядає не менш незвичайним! Чи можна ви погуляти, як це?

Шкарпетки 944932

Донути, корицею, шматочок піци - це те, що шкарпетки можуть бути якби вони спочатку підходили. Закупівля: Не може бути жартом!

Сорочка світиться в темряві 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Для тих, хто мріє про зірку з неба, підійде ця незвичайна спідниця. Всередині приховані 250 світлодіодні лампочки, які, освітлення, нагадують карту зоряного неба. А хто вже зараз?

Костюми для нудного повсякденного життя 10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Чи ви ходите в цей костюм хлопця? Ми не будемо! Важкий ефект гарантований, але трохи відваги також прийдуть в руки. Великий костюм для вечірки або вечірки!

Фото THINKGEEK, RYJYI KOT

Дивитися також.
Ці розкішні сукні з кольоровим чаєм перетворять будь-яку наречену на принцесу з казки
25 Неймовірно Мила Речі Кожен Хотів В Їх Головна

www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/30-bezumno-milyh-shtukovin-kotorye-kazhdyj-zahochet-imet-v-svoem-dome-dome-945860/