10 прохолодних речей, які ви хочете спробувати зараз

Щодня миВеб-сайт Ми ніколи не перестаємо насолоджуватися різноманітністю креативної думки. Наприклад, дизайнери одягу дивують нас незвичайними речами, шукаючи, на яких ви полюбите себе мислення: «Я хочу!»

Ось деякі речі, які я хочу додати в шафу.

Наплічник крила

Хто не мріяв про себе, як птах і заспокійливе в небо? Цей чудовий відчував рюкзак, атлас, не дасть радості польоту, але перетвориться в справжній ангел з крилами. З такою, що ви обов'язково не залишитеся без уваги!

Будиночки для дому з однокутниками

Ви хочете зробити маленьку магію для життя? Ось ваші затишні тапочки з єдинорогами. Не тільки погріє вас в вологий день, але вони будуть буквально світити ваш шлях - принаймні, як ви йдете в санвузол.

Матеріал, який ви можете спати в будь-якому місці

р.

Чудовий капюшон - незамінний для туристів, студентів і будь-якого, хто любить захопити в несподіваних місцях. З легким рухом капюшон перетворюється ... в невелику подушку! Це красива.

Рукавички Драконові

Можливо, такі рукавички звертаються до смаку Дайнери, матір Драконів, просто подивіться, як вони виглядають як ваги цих міфічних тварин. Вони виглядають незвично і тепло. Я дивлюся, якщо ваш бабуся зможе зв'язати їх.

Спідниці як твори мистецтва

Хто сказав на стінах художні роботи тільки? Індонезійська бутік вирішила оскаржити стереотипи і тепер створює неймовірні спідниці (і інші жіночі речі) з сюжетами великих картин Ван Гог, Пікассо, da Vinci та інших. Не залишайтеся байдужими!

Кангаро для ліктя з котом

Так що улюблена кицька була завжди буквально поруч з вами, вам потрібно цей капюшон з кишенею. І в такому светрі зручно перевозити тварину на короткі відстані - це буде комфортно, як в будинку!

Вовняні шарфи для сміливих

Пам'ятайте фотографії Леонардо DiCaprio з лебедом навколо шиї? Тепер можна влаштувати таку річ, але не зашкодить птах. Такий шарф виглядає не менш незвичайним! Чи можна ви погуляти, як це?

Шкарпетки 944932

Донути, корицею, шматочок піци - це те, що шкарпетки можуть бути якби вони спочатку підходили. Закупівля: Не може бути жартом!

Сорочка світиться в темряві

Для тих, хто мріє про зірку з неба, підійде ця незвичайна спідниця. Всередині приховані 250 світлодіодні лампочки, які, освітлення, нагадують карту зоряного неба. А хто вже зараз?

Костюми для нудного повсякденного життя

Чи ви ходите в цей костюм хлопця? Ми не будемо! Важкий ефект гарантований, але трохи відваги також прийдуть в руки. Великий костюм для вечірки або вечірки!

Фото THINKGEEK, RYJYI KOT

Дивитися також.
Ці розкішні сукні з кольоровим чаєм перетворять будь-яку наречену на принцесу з казки
25 Неймовірно Мила Речі Кожен Хотів В Їх Головна

www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/30-bezumno-milyh-shtukovin-kotorye-kazhdyj-zahochet-imet-v-svoem-dome-dome-945860/