Якщо ви постійно замислюєтесь про те, що ви не любите, вони обов’язково будуть у вашому житті.

Ви не маєте права судити або змінити будь-який в цьому світі. Вам потрібно взяти все, як експонати в музеї, чи подобається вам чи ні. У музеї ви не любите. Тим не менш, вам не потрібно вимагати, щоб вони були видалені звідти. Після того, як ви вказали право на існування, ви маєте право відійти від неї, щоб не вплинути на неї. Але головне не боротися з ним, а не судити його, не сердитися, щоб не зрадити, бо все це буде означати вашу участь в його грі. Навпаки слід спокійно взяти його за надану, як неминучу зло, а потім відійти від неї. За показанням відторгнення в будь-якій формі, ви даєте енергію на подушку.

浜у 涓 蹇Перед тим як зрозуміти, що це означає вибрати, ми повинні дізнатися про відмову. Люди, як правило, мають уявлення про те, що вони хочуть. Але всі знають, що вони не хочуть. Намагатися позбутися від небажаних речей або подій, багато роблять навпаки. Для відмови необхідно прийняти. Слово «прийняти» тут означає, що не допускатися до себе, але визнання права на існування і проходження байдужим. Для того, щоб прийняти і пустити, щоб пройти через себе і хвилі, заспокоївшись ручкою. Навпаки, щоб прийняти і залишити, щоб дати, а потім стати прикріпленими або протистояти. Якщо ви думаєте про те, що ви не любите, це буде у вашому житті. Уявіть, що одна людина не схожа на яблука. Він просто захоплює їх, вони роблять його хворим. Людина може просто ігнорувати їх, але він не задоволений тим, що в світі, в якому він живе, є така непристойна річ, як яблука. Вони подразнюють його кожного разу, коли вони надійшли через нього, і він активно висловлює свою дисгусту. На рівні матеріалу. Однак на енергетичному рівні вона схожа на людину, яка з гордістю скаже на яблуках, набиваючи його рот, збиваючи гучно і трахаючись, що він не захоплює їх, набиваючи його кишенями, шокуючим і знову скаржиться на те, як вони занурюють його. Чи не відбувається людина, яка ви можете просто викинути яблука з вашого життя, якщо ви не хочете їх.Якщо ви любите щось або не знаєте. Головне, що якщо ваші думки фіксуються на предметі ваших почуттів, енергія думок фіксується на певній частоті, тому ви захоплені подушкою і передається на відповідні лінії життя, де об'єкт фіксації присутній в кількості.Якщо ви не хочете, щоб мати щось, просто не думаєте про це, переходьте байдужими і зникнете з вашого життя.Щоб викинути життя не можна, але ігнорувати. Для того, щоб уникнути, щоб визнати своє життя, але активно спробувати позбутися від неї. Щоб ігнорувати засоби, не реагувати, і тому не доведеться.Уявіть, що ви радіоприймачі. Щодня ви прокинулися і слухаєте ненавидиму радіостанцію – світ навколо вас. Так переключіть на різну частоту! Ви можете подумати, що за допомогою налаштування залізної завіси між собою і світом, ви зможете зберегти себе від небажаних ручок. Це нічого більше, ніж ілюзія. Коли ви перебуваєте в залізній оболонці, ви скажете самі, "Я заготовка стін." Я бачу нічого, не знаю нічого, не знаю нічого. Я не маю доступу. Для підтримки такого захисного поля необхідно віддавати енергію, і значним. Людина, яка намагається свідомо ізолювати себе з світу, постійно натягувати. Крім того, енергія захисного поля спрямована на частоту педулу, на яку спрямований захист. І це саме те, що потреба ручок. Неважливо, як ви даєте енергію, з або без бажання. Що, то, є захист твоїх? Непристойна. Якщо я порожній, я нічого не маю на гачок. Я не граю педулу, але я не намагаюся захистити себе від неї. Я просто його ігнорувати. Енергетика люльок без дотику мене і розсіюється в космос. Гра педулума не турбувати мене, не доторкається мене. Я порожню з нього. Головне завдання педулума полягає в тому, щоб залучити якомога більше послідовників і отримати енергію з них. Якщо ви ігноруєте педулу, вона залишить вас самостійно і переключиться до інших, оскільки вона діє тільки на тих, хто приймає свою гру, тобто вона починає променуватися при її частоті. Приклад хреста. У вас є баркінг собака. Якщо ви повернете, вона не звучить. Якщо ви берете її серйозно і починайте зануритися з нею, вона курсуватиме після того, як її мета - знайти когось, щоб сперечатися. Але якщо ви ігноруєте його, він буде переключатися на інший об'єкт. І помітив, що вона не подумає, щоб не звертати увагу на неї. Вона занадто preoccupied з її метою отримання енергії, щоб подумати про що-небудь інше. Якщо замінити собаку за допомогою кварельної особи, ця модель буде працювати таким же чином. У одній гімназії був хлопчик, який любив всіх. Він сказав, що він сказав, що він сказав, і він насолоджувався ним. Він буквально отримав всіх і ніхто не знав, як позбутися від нього. Але дивовижна річ, була дівчина в класі, що не доторкався. Ні, він не хотів її, але він не зашкодував її. Учитель не міг зрозуміти чому. Виявилося, що дівчина просто не придбала ніякої уваги до бульйону. Не існує. Інші діти завжди відповіли адекватно до своєї антетики, відповіли провокаціям, іншими словами, променовані енергії при частоті люка. Тож неприпустимо, діти стали прихильниками цього провокатора, і він купився у своїй енергії. Пригоди в цьому випадку не захоплюються. Неважливо, чи подобається вони чи ні. Головне, він отримує свою енергію.Якщо хтось вас турбує, спробуйте на моделі деструктивного педулу, він, ймовірно, підійде йому. Якщо ви не можете його відмовляти, то просто не відповідайте провокацій – ігноруйте. Він не залишить вас до тих пір, поки ви не будете давати йому свою енергію. Ви можете дати енергію як безпосередньо, вказавши йому аргументи, і непрямо, безглуздий капелюх. Для того, щоб зупинити надання енергії, не думати про це, щоб викинути його з вашого розуму. Так само сказати собі: «Так, собака з ним!» і він залишить своє життя. Однак часто буває, що не можна просто ігнорувати педулу. Наприклад, бос називає вас килимом. Просте рефування або захист буде означати втрати енергії, для обох бореться з мастилом. У таких випадках можна попередньо відіграти педулу. Головне, що ви розумієте, що ви входите в гру підробкою. Уявіть великий малюк, гойдалки на вас і вдарив вам жорсткий. У вас немає нічого проти, не захистити або атакувати. У цей момент ви просто спокійно крок біля, і дитина з сланегаммером летить в недійсну. Це означає, що педулум не може зловити на вас і не вдається. Цей принцип знаходиться в самому серці боротьби Айкідо. Це буквально те, що відбувається там. Атака береться під ручку, ходимо з ним, якби бачити, а потім легко випустили і відправили літати в напрямку, де була спрямована енергія. Секрет є те, що захисник не має нічого проти атаки. Він погоджується з лінією нападника, йде разом з ним на деякий час, а потім пускає. Енергетика нападника потрапляє в недійсну, тому що якщо захисник є «порожньою», то для нього немає нічого. Методика такого щадного догляду полягає в тому, що ви відповіли на першу атаку педулу з згодою, а потім дипломатично відступати або ненав'язливо направляти руху в напрямку вам потрібно. Наприклад, ангітований бос хоче обтягувати вас роботою і енергійно вимагає, що це робиться саме так, як він думає. Ви знаєте, що ви повинні зробити це по-різному, або це не ваша робота. Якщо ви починаєте сперечатися, сперечатися, захищати, він вимагатиме занурення у жорсткій формі. Він зробив рішення і ви йдете проти нього. До протилежного. Послухайте уважно, згодні з усіма, нехай перший імпульс виходить. А потім спокійно почати обговорення деталей роботи з ним. У цей момент ви отримали енергію боса і променували на його частоті. Його імпульс, не відповідає резистентності, languishes протягом деякого часу. Ви не сказали йому, що ви знаєте краще, як зробити цю роботу, ви не відмовтеся або сперечатися. Ви просто можете говорити про те, як ви можете зробити роботу швидше і краще, або, можливо, інший виконавець може зробити це краще. Ви гойдалки разом з педулом, але ви робите це свідомо, не берете участь у грі, але, якщо дивитися з бокових ліній. Він гойдалки, повністю занурився в гру. Це його гра - він приймає рішення, і він погоджується і консультує. Ви побачите, що енергія, яка раніше спрямований на вас, буде йти – до іншого рішення або іншого виконавця. Таким чином, ручка для Вас особисто не буде. Потрібно бути обережними при застосуванні цієї техніки до індивідуальних людей, щоб не натрачати на звичайну сутність. Видання

Рак життя або психосоматика онкології

Ліз-Бурбео: Інформація про психологічну травму

Автор: Вадим Зеланд

Джерело: www.transurfing-real.ru/2015/04/blog-post_66.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное