Сметана, пара яєць і мінімум зусиль для найсмачніших пирогів у світі!

Коли випікати цей торт вперше, я був стурбований тим, що начинка не замерзла і залишилася рідиною. Але виявилося, щоб бути абсолютно в марно! Мін. Головна Виявився незвичайно пишним, чим схожий на сирець, але з більш ніж ніжною і легкою текстурою.

Спробуйте і випікайте цей мегаванський пиріг для вашої родини. Легко і легко готувати, і результат просто божевільний!

Як приготувати сметану Інгредієнти для тесту
  • 200г вершкове масло з морозильної камери
  • 1 яйце
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • 300г борошна
  • 0,5 ст. цукру

Наповнення інгредієнтів
  • 500 мл сметани (червоний жир)
  • 4 яйця
  • 2 пакети ванільного цукру
  • 4 ст. цукру

Підготовка
  1. На великій тертці натрію вершкове маслой Додайте яйце, цукор, просіяне борошно і розпушувач.

2. мікси пісочниціПоставте в кульку і залиште його на 10 хвилин.

3. Збірний змащувати її маслом і перенести її розкачати товщиною 0,5 см шару тесту. Форма високих сторін.

4. Для приготування кремовийЗмішайте і збийте всі інгредієнти, які роблять його.

5. Покладіть начинку на тісто. Надішліть торт в духовку, нагріту до 180 градусів, за 40-45 хвилин.

Виберіть 100% успішний результат сметанащо має вміст жиру не менше 20%. Перш ніж вирізати перший шматок сметани, обов'язково почекайте торта, щоб повністю охолонути.

Повідомляємо, що наступний день, стоячи в холодильнику, цей десерт стане ще більш смачним. Але я не потрапив до неї: Я не знаю!

Друзі з радістю оцінять вершковий смак!

Автор статті

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.