481
Сметана, пара яєць і мінімум зусиль для найсмачніших пирогів у світі!
Коли випікати цей торт вперше, я був стурбований тим, що начинка не замерзла і залишилася рідиною. Але виявилося, щоб бути абсолютно в марно! Мін. Головна Виявився незвичайно пишним, чим схожий на сирець, але з більш ніж ніжною і легкою текстурою.
Спробуйте і випікайте цей мегаванський пиріг для вашої родини. Легко і легко готувати, і результат просто божевільний!
Як приготувати сметану Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Виберіть 100% успішний результат сметанащо має вміст жиру не менше 20%. Перш ніж вирізати перший шматок сметани, обов'язково почекайте торта, щоб повністю охолонути.
Повідомляємо, що наступний день, стоячи в холодильнику, цей десерт стане ще більш смачним. Але я не потрапив до неї: Я не знаю!
Друзі з радістю оцінять вершковий смак!
Автор статті
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Спробуйте і випікайте цей мегаванський пиріг для вашої родини. Легко і легко готувати, і результат просто божевільний!
Як приготувати сметану Інгредієнти для тесту
- 200г вершкове масло з морозильної камери
- 1 яйце
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 300г борошна
- 0,5 ст. цукру
Наповнення інгредієнтів
- 500 мл сметани (червоний жир)
- 4 яйця
- 2 пакети ванільного цукру
- 4 ст. цукру
Підготовка
- На великій тертці натрію вершкове маслой Додайте яйце, цукор, просіяне борошно і розпушувач.
- мікси пісочниціПоставте в кульку і залиште його на 10 хвилин.
- Збірний змащувати її маслом і перенести її розкачати товщиною 0,5 см шару тесту. Форма високих сторін.
- Для приготування кремовийЗмішайте і збийте всі інгредієнти, які роблять його.
- Покладіть начинку на тісто. Надішліть торт в духовку, нагріту до 180 градусів, за 40-45 хвилин.
Виберіть 100% успішний результат сметанащо має вміст жиру не менше 20%. Перш ніж вирізати перший шматок сметани, обов'язково почекайте торта, щоб повністю охолонути.
Повідомляємо, що наступний день, стоячи в холодильнику, цей десерт стане ще більш смачним. Але я не потрапив до неї: Я не знаю!
Друзі з радістю оцінять вершковий смак!
Автор статті
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Не купуйте часник - додому досить цілий рік! Секрет ідеального місця на підвіконні.
Дитячий садок в Японії в оточенні природи