74
“Прогулянка між Золотий Лозес”: жахливі факти про те, чому китайці жінки ігнорують їх ноги
Багато хто бачив фотографії ніг китайських жінок, спеціально приглушених так, щоб бути непереборними невеликими за розміром. Чому крихітна нога настільки присуджена в Китаї і де ця дивна традиція прийшла зПро насй Витоки китайських «футних бандажів», а також традиції китайської культури загалом, походять до сірої старовини, до 10 ст. У Старому Китаї дівчата почали пов'язувати ноги від віку 4-5 років (дихати малюків ще не вдалося перенести біль від тісних бандажів, які змащені ноги).
В результаті цих катування, близько 10 років, дівчата склали приблизно 10-сантиметр «легка лотка». Після того, як вони почали вчитися правильною «допустимою». І через два-три роки вони були готові дівчата для екстрадиції. У зв'язку з цим любов'ю в Китаї була названа «прогулянка між золотистими куполами. й
Джерело: Великий Розмір ноги лотоса є важливою умовою для шлюбу. Поведінки з великими ніжками були піддані позбавленню і приниження, так як вони були такими жінками з поширених людей, які працювали в полях і не змогли дозволити розкішитися з легкою.
В інституті легень було розглянуто як необхідний і красивий, практикований протягом десяти століть. Але ті, хто проти обряду були білі корови.
В рамках загальної психології та популярної культури стала бюлетень. При приготуванні шлюбу батькам нареченого вперше попросили про ногу нареченої, а лише потім про її обличчя.
Нога вважається її основною людською якістю.
Під час бандажного процесу мама захищали своїх дочок, розфарбовуючи їх сліпучих фістасів шлюбу, залежно від краси пов'язаної ноги.
Згодом один есеїст, очевидно, великий поцілунок на замовлення, охарактеризував 58 сортів ніг «густої жінки», кожен курсований на 9-точковій шкалі. Наприклад:
Типи: Лотос пелюстка, молодий місяць, стрункова дуга, бамбук пагон, китайський каштан.
Спеціальні характеристики: Набряклість, м'якість, витонченість.
Класифікація:
Дивин (А-1): Висока слива, м'яка і витончена.
Чудовий (A-2): слабкий і витончений.
Вронг: Підшипник з мавпи, що дозволяє піднятися.
Навіть власник Golden Lotus (A-1) не міг відпочивати на своїх лавочках: вона повинна постійно і безглузно слідувати етикету, який наклав ряд табу і обмежень:
Не прогуляйтеся з пальцями вгору; не ходити з принаймні тимчасово ослаблених каблуків; не перемістіть спідницю, коли сидячи; не перемістіть ноги при спокої.
Те ж есеїст укладає його ласощі з найбільш розумними (натурально для чоловіків) порадами: Не знімайте пов'язки, щоб подивитися на голі ноги жінки, задоволені зовнішнім виглядом. Ваше естетичне почуття буде відхилено, якщо ви порушите це правило. й
Хоча важко для європейців уявити, нога лотоса була не тільки гордістю жінок, але і предметом найбільш естетичних і сексуальних бажань китайських чоловіків. Відомий, що навіть не залягаючий зовнішній вигляд ноги може викликати чоловіків сильний напад сексуального збудження.
3610Р. 4200Р.
«Дрессінг» така нога була висота сексуальних фантазій давньокитайських чоловіків. Судячи літературними канонами, ідеальні ніжки лотоса були обов'язково малими, тонкими, загостреними, вигнутими, м'якими, симетричними і ... ароматними.
Зв’язування ніг також порушила природну форму жіночого тіла. Цей процес привели до постійного навантаження на стегнах і батиків - вони опухали, стали сливом (і були названі чоловіки "свербилися").
Китайські жінки сплачували високу ціну за красу та сексуальну привабливість.
5333639
Власники ідеальних ніжок доводилися до тривалих фізичних страждань і незручностей.
мініатюра стопи досягається завдяки сильному травмі.
Деякі модниці, які бажали зменшити розмір своїх ніг якомога простіше, досягали рівня кістково-розриву у своїх зусиллях. В результаті вони втратили здатність ходити і стояти нормально.
Виникнення унікального користувацького образу жіночих ніг приписується до китайської середні віки, хоча точний час його походження невідомий.
За легендою, одна пані Ю славився великою витонченістю і був прекрасним танцівником. Одного разу вона зробила взуття у вигляді золотистих квітів лотоса, розмір всього пари вершин.
Щоб вписати в ці черевики, Ю пов'язав ноги з шматочками шовкової тканини і танцювали. Її маленькі кроки і гойдалки стали легендарними і відзначеними початком вікової традиції.
Створення з крихким будівництвом, тонкими довгими пальцями і м'якими долонями, ніжною шкірою і блідою обличчям з високими чолами, маленькими вухами, тонкими брами і невеликим округлим ротом - це портрет класичної китайської краси.
Жінки з хороших сімей поголені частини волосся на лобі, щоб витягнути овальну обличчя, і досягали ідеального контуру губ, застосовуючи помада з мугом.
На замовлення призначили, що жіноча фігура «проходить з гармонією прямих ліній», а для цієї дівчини вже у віці від 10-14 років її груди затягували пов'язкою, спеціальним латунним або особливим жилетом. Підвішено розвиток молочних залоз, рухливість грудей і постачання кисню до тіла.
р.
Як правило, вона була детриментальною для здоров'я жінки, але вона виглядала «дощами». Тонкі талії і маленькі ніжки вважали ознакою витонченості дівчини, і це надала їй увагу костюмів.
р.
Іноді дружини і дочки заможливих китайських людей були настільки неоднозначні, що вони могли б важко ходити самостійно. Вона сказала: «Такі жінки, як родзинки, які пливуть з вітру. й
р.
Жінки з такими ніжками перевозилися на візках, переносяться в палінах, або сильні покоївки перенесли їх на плечі, як маленькі діти. Якщо вони спробували рухатися, вони були підтримані обох сторін.
р.
У 1934 р. алдерлі китайська жінка згадувала свій дитячий досвід:
Я народилася в консервативну сім'ю в Ping Xi, і я мав справу з болем зв'язку ніг як сім років. Я був agile і життєрадісна дитина, я любив стрибки, але потім все зникне.
Стара сестра завершила весь процес від 6 до 8 років (що означає, що вона зайняла два роки для ніг, щоб стати менше 8 см за розміром). Це був перший місячний місяць мого сьомого року життя, коли мої вуха були вирощені і золоті сережки.
Я сказав, що дівчина повинна страждати двічі: коли її вуха були пірсингом і другий раз, коли її ноги були пов'язані. Останній почався на другому місячному місяці, мама проконсультувала зручниками про найбільш підходящий день.
Я побіг і походився в сусідній будинок, але мій мама знайшов мене, підібрав мене і приніс мені додому. Вона заскрізала двері спальні за нами, кип'ятивши воду, і витягнула пов'язку, взуття, ніж і голка нитка з ящика. Я збираю його на день, але мій мама сказав: -Для дня хороший день." Якщо ви пов'язаєтеся сьогодні, ви не пошкодуєте, і якщо завтра ви будете жахливо хворі.
Вона мила ноги і наноситься люм, а потім порізати нігті. Потім я згинав пальці і зв'язав їх з речовиною триметри шириною і п'ять сантиметрів - перша права нога, потім мій лівий. Після того, як він був над, вона замовила мене ходити, але коли я спробував, біль нестерпним.
Що ніч мій мама сказав мені не знімати своє взуття. Я відчув, як мої ноги горять, і я не можу спати. Я соромлюся і мій мати мене.
66690 р.
У наступні дні я спробував приховати, але я був змушений піти знову. Для опору мама мене збити в руках і ногах. Збивання та одягання слід видалити кришку бандажів. Через три або чотири дні ноги промивають і додали люму. Після декількох місяців всі, але мої великі пальця були зігнуті і коли я їсти м'ясо або рибу, ноги набрякли і заснували.
Моя мати спустошила мене для фокусування на моєму п'яти, коли ходьба, стверджує, що мій нога ніколи не буде красивою. Вона ніколи не дозволяла заправкам змінюватися і кров'ю і протерти, зваживши, що коли всі м'ясні зникли з ноги, це буде витонченим. Якщо я забрав рану помилкою, кров протікає в струмку. Моя велика пальня, один міцний, гнучкий і сливовий, тепер загорнуті невеликими шматочками матерії і розтяглися, щоб дати їм форму молодого місяця.
Я змінив своє взуття кожні два тижні, а нова пара повинна бути 3-4 міліметри менше, ніж попередній. Туфлі були жорсткими, і було багато зусиль, щоб потрапити в них. Коли я хотів сидіти тихо плитою, моя мама зробила мене. Після зміни більше 10 пар взуття, мій нога відверта до 10 см. Я носила лямки на місяць, коли й сама церемонія була виконана з моєї молодшої сестри. Коли ніхто не був навколо, ми могли б торкнутися разом.
638262.
Влітку ноги запалюють жахливо через кров і пуху, взимку вони були холодними через недостатнє кровообіг, і коли я сіла біля плити, хворий з теплого повітря. П'ять пальців на кожну ногу вилікували як мертві гусениці; навряд чи хтось незнайомець міг уявити, що вони належали людині. Займав мені два роки, щоб дістатися до восьмисантиметрового розміру ноги.
У шкіру виросло пальці. Важкий конус не може бути подряпиним. Якщо вона була хвора, важко дістатися до потрібного місця, якщо тільки його погладити. Моя ніжка ослаблена, ноги закручені, потворна і неприємна. Як я привітав дівчат, які мали природну форму!
487792
«Гаряча або тітка була набагато більш жорстким, коли з'єднує її ноги, ніж її мати. Є опис старої людини, яка задовольнила задоволення у слуханні своїх дочок, при носінні бандажів.
Кожен в будинку повинен пройти цей обряд. Першою дружиною і супутньою була справа до образу, і для них це не так страшний захід. Вранку наносили пов'язку, один раз ввечері і знову перед сном. Чоловік і перша дружина суворо перевірили щільність бандажа, і ті, хто розгубив його, побили.
Сплячий туфлі був настільки маленьким, що жінки просили поміщика, щоб потерти ноги, щоб принести деякі рельєфні. Ще одна багата людина славилася захопленням своїх суконь на своїх крихітних ногах до появи крові. й
(доб. 3)
З очей і на таємницю, що оточує її розвиток і догляд. Коли пов'язки були видалені, ніжки промивалися в будір в строгу секрецію. Частота аблютіону коливається від одного разу на тиждень. Після цього використовуються люмі і парфуми з різними ароматами, фіксуються дзвоники і нігті.
Процес миття допоміг відновити кровообіг. Зрозуміло кажучи, мумія була розірваною, зроблялася над нею і знову загорнула, додаючи ще більше консервантів.
Решта тіла ніколи не змивається одночасно, оскільки стопа для страху перевернути в свиню в наступному житті. Жінки, які вирощені, можуть вмирати, якщо чоловіки побачили процес миття ніг. Зрозуміло: запах знежирення м'якоть стопи стане неприємним відкриттям для несподіваного чоловіка і відкине естетичне почуття.
У XVIII ст. парижани скопіювали «полотне взуття», вони були в малюнках на китайській порцеляні, меблі та інші дрібниці модного стилю «chinoisri».
Чудово, Паризькі дизайнери сучасності, які винайшли гостро-незрівняні жіночі черевики з високими підборами, названі на них як «Китайське взуття».
435668
Для того, щоб відчути хоча б те, що це таке:
- Зробіть шматочок матерії близько трьох метрів і шириною п'ять сантиметрів.
- Візьміть пару дитячих взуття.
- Визначте свої пальці, крім великого, всередині стопи. Загорніть пальці першими, а потім п'яти. Зберігати пальці якомога ближче один одному. Туго загорніть решту матерії навколо стопи. Поставте ногу в дитяче взуття.
- Намагайтеся ходити.
- Уявіть, що ви п'ять років ...
- Тексти пісень, а це означає: І що ви повинні пройти цей шлях для відпочинку вашого життя.
через bigpicture.ru ? p=482320
Ось деякі дивовижні фотографії, які ви можете зробити, якщо ви використовуєте тінь правильно!
Так 20 Odessa жарти, ви вже припинили, що це виразно і сміється!