Це те, що найщасливіше місто на планеті виглядає так.

Кожна з нас, ймовірно, мріяла про те, що в такому куті Землі, де кожен, добре, майже всі люди чудово живуть.

Веб-сайт поспішає: Це місто! І він не тільки щасливий, але і дуже красивий.

Сеул - столиця Південної Кореї, яка визнана найщасливим містом світу. Має найнижчий дохід нерівності та найнижчий рівень злочинності, а населення добре здоров’я.

Це укладення проектної консалтингової компанії Arcadis, яка оцінила 100 найбільших міст світу, щоб дізнатися, хто живе краще.

Це один з небагатьох мегаполісів, в яких є місцеві та іноземці, які відчувають себе безпечними в будь-який час доби або ночі. Кількість населення Сеул становить 10 млн. осіб.

74613434

Південнокорейський уряд піклується про здоров’я та виховання своїх громадян. У цих соціальних зонах, можливо, Сеул, щоб посідати перше місце у світі серед інших міст.

Нещодавно Сеул почав стати розумним містом. Наприклад, громадяни з низькими доходами почали розподіляти вільні застосунки для підключення до бездротових швидкісних мереж міста.

Інтелектуальні камери відеоспостереження та високотехнологічні вуличні ліхтарі, які транслюють аудіо та дозволяють доступ до Інтернету встановлюються всюди.

Я думаю, що я знаю, де я збираюся на наступний відпочинок.

SOURCE БІЗНЕС
Фото Nyker_depositphotos
praewa_koreashopping_depositфотографії

Дивитися також.
Це канадське місто забезпечить робочі місця та землі для всіх, хто переїжджає там.
Яка модель житла насправді виглядає як в різних країнах світу
Ауровіль - місто майбутнього, яке не піклується про політику, релігії та національності.

www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/aurovil-gorod-buduschego-kotoromu-net-dela-do-politiki-religii-i-nacionalnostej-1177560/