4 дихальні вправи для поліпшення всього тіла

Живий дихання

1,1 км Сісти вниз, перетинати ноги і розслабляючи коліна, дозволяючи їм відкрити.

Спина прямо. Голова і хребта на одній лінії.

Дві руки на животі, очі закриваються.

На 4 підрахунки повільне дихання через ніс, живіт і ребра відкриті, груди і плечі можна злегка піднятися вгору.

2. 4 рахує повільне відключення. Шлунок тягнеться в тому, що груди і ребра розслабляються.

Повторити вправу до тих пір, поки необхідно. До тих пір, поки це приємно.

Рекомендований номер 10 разів.

Розширення і релаксація живота створює відчуття спокою.

кішка

1,1 км Сидіння на підлозі, руки відпочивають за спиною, пальці спинки.

Коліни згинаються і викладають на боки, ноги разом.

Вдихання уповільнюється від 4 підрахунків, грудей, назад випрямлення.

2,2 км На 4 рахує повільне висихання, пупка відступається, підборіддя досягає грудей, а плечі закруглені і спрямовані трохи вперед.

Симпатичний

1,1 км Леся на спині, прямі ноги, розслаблені руки лежать уздовж тіла.

На 4 рахує повільну інгаляцію + шкарпетки натягують на себе + простягають руки на підлозі за голову, наскільки це можливо. Під час руху з підлоги знімається нижній спинка.

2,2 км Виділіть до 4 підрахунків, повільно розслабляючи і повертаємо руки до первісного положення.

Повторіть вправи стільки, скільки необхідно. До тих пір, поки це приємно.

Рекомендований номер у літературі 10 разів.

РезультатиВідчуття психічної чіткості вранці, якщо ви здійснюєте перед ліжком; або потік думки в чіткий план, якщо ви використовуєте протягом дня.

Троубл.Мені важко вірити, що він працював. Коли ви породите абс або підніміть бар, ви чітко розумієте, що завдання і чому ви збираєте цей шлях. Дихаючи є природним, я дізнався його довго і зараз я думаю, що я завжди був в змозі зробити це. Дихання є природним і не складним, і мені подобається, коли важко.

Я вирішив зробити це для себе, викликаючи його творчим завданням: "Ми отримали бачити, чи має сенс." Відповідь: "Це почуття".

Дихання гімнастики Стрельникова

У гімнастиці фокус на інгаляції. Дихання здійснюється дуже коротко, миттєво, емоційно і активно. Не думайте про виснаження. Спонтанно.

Теплий макіяж.

До неї коротко, як ін'єкції, вдихати, голосно, обхват носа.

Крильця носа повинні з'єднатися в момент інгаляції, не розширюється.

Дихати повинні бути 2, 4, 6 і т.д. в рядку в темпі кроку ходьба.

1 крок на місці - 1 дихання. Ліворуч, праворуч, зліва, до вдихання, до вдихання. І не видихало - вдих, як в звичайній гімнастиці.

Види спонтанно, але краще через рот, ніж ніс.

Вдихання слід якомога коротким, як цегла (перший я навчаю інгаляції перед дзеркалом, щоб побачити роботу носа).

Strelnikova рекомендує приймати 100 дихання, приймати 5-10 хвилин без підрахунку дихання.

РезультатиСтан, як після приємної прогулянки в парку, або 2 години звуку, здорового сну.

Автор: Анна Щербініна

Цікаво: Ця гімнастика допоможе розпізнати проблеми з хребтом і не тільки

Спіральна гімнастика - дивовижний загоєння всього тіла

Джерело: nkozlov.ru/distance/s201/d2379/#.V-lYPIiLTIW