493
Хлопець приніс з школи мемо для батьків, які просто шокували маму
Використовуємо, що діти забезпечені в школі: список підручників, літератури на літо, вимоги до форми. А юнацька школа в Американському місті Белмонт пройшов вперед і розподіляючи ці мемоси.
Ольга Журавська, одна з мам, які отримали цей посібник, переклали і розподіляємо її. Тепер ми маємо можливість платити дану просту і життєву думку.
Мемо на батьківщину від Belmont Junior School Не псуйте мене, бо я знаю, що ви не повинні виконати своє бажання. Не боятися бути прямими! Не дозволяйте мені сформувати шкідливі звички; навчання буде навіть важко. Я не відчуваю себе, як мій погляд не має значення; це буде зробити мене гірше. Чи не виправдаю мене перед іншими людьми, я хочу, щоб отримати інформацію, якщо ви зробили один знак. Не робіть мене, як мої помилки страшні злочини. Не захистити мене весь час від наслідків моїх дій, я повинен навчитися розуміти, що дія має реакцію.
Ігноруйте мій маленький нагнічення: іноді я просто хочу висити. Я не бачу, коли я кажу вам, я не бачу тебе, я вірю проти вашої влади. Чи не повторювати його сто разів або я буду претендувати я глухим. Не робіть обіцяти висипання, я розчарую, якщо ви не будете тримати їх. Не забудьте, що я не завжди можу пояснити, як я відчуваю. Не варто вимагати правди від мене, якщо ви сердитися, або я можу захотіти вас від страху. Не буде непристойним, він зіпсує мене багато. Чи не залиште мої питання, які неспішні, або я буду в іншому місці.
Не кажіть мені мої страхи не важливі. Не менш важливим є те, що вони зовсім не мали, і я отримую ще більше страшних, коли ви не розумієте. Не варто претендувати, щоб бути досконалим і не помилятися. Я не вірю. Не думайте, що це означає вашу гідність до мене. Якщо ви не помилитеся, ви навчите мене однаково. Не забудьте я швидко зростає. Вам доведеться перебудувати багато. Я теж люблю експериментувати. Я не розробляється без неї, тому будь ласка, зробіть знижку на ньому. Я не можу бути щасливою людиною, якщо я дуже любив себе вдома, але ви знаєте, що! Список виявився не тільки про школу і дітей, але і про правильний підхід і погляд на світ в цілому. І вам не потрібно величезних тальмудів, всього 21 точки неймовірно торкнувшись і, одночасно, нескінченно глибоких прав.
ЗАМОВИТИ Ольга Журавська / facebook.com
Фото з kaboompics preview
Дивитися також.
Брати Створено мільйон долар бізнес з одним Питання мама попросить Them кожен день
Цей нюанс спілкування з дітьми зробить їх успішними в майбутньому.
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/etot-nyuans-v-obschenii-s-detmi-sdelaet-ih-uspeshnymi-v-buduschem-1308965/