Не дивлячись на цей продукт у магазині! Причина здивує тебе...

Я кохаю, коли я був дитиною. Чистий У невеликих скляних банках - мега-тастична річ. Коли мій син був маленький, я приготував цю делікатність, і ми його ставимо навпіл.

Не секрет, що дорослі часто купують пюре не тільки для годування дітей, але і для того, щоб зануритися в собі!

Дякую. Чистий з "Сайт"Ви можете забути про магазин в мікроканах!

Насолоджуйтеся смаком, коли я був дитиною. І найголовніше, це яблуня-гойдалка Ідеально зберігатися без холодильника.

Яблучне пюре "Світло" з конденсованими інгредієнтами
  • 4 кг яблук
  • 1 канал згущений
  • 3-4 ст. цукру
  • 0,5 столи води

Підготовка
  1. Приготувати. яблуко: вимити, видалити ящики насіння і шкірку. Наріжте дрібні скибочки і складіть в сковороді (краще з товстим дном). Потім можна використовувати шкірку, роблячи пастили.
  2. Залити воду в сковороду і покласти яблука, щоб кип'ятити на слабкому вогні під кришкою до розм'якшення, це займе близько 30 хвилин.
  3. Поки яблука варять, стерилізують банки і кришки.
  4. Після того, як яблука варять, чистять їх в будь-який зручний спосіб для себе (смішний блендер, картопля).
  5. Леа. згущенийДодати цукор, перемішати. Кількість цукру залежить від солодкості використовуваних яблук, варіюватися за смаком.
  6. Варіть пюре під кришкою ще 5 хвилин. Ретельно: масові бризки сильно при кип'ятіння!
  7. Готові яблучні пюре залийте гарячими в підготовлені банки, закрийте кришки і оберніть до повного охолодження.

Ви можете спрощувати завдання, просивши когось від господаря, щоб допомогти при підготовці яблук. І є справа для маленьких: варити і залити в банки! Ох, я відчуваю, що я збираю більше однієї порції цієї смачної їжі.

Не забудьте запросити друзів на дегустацію!

Артикул

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.