Коли ви попросите фотошопу, а ретушер виходить майстер тролінгу

Фотошпалери вже стали традицією міцно зануренням в онлайн-спільнотах, починаючи від походу весело на несподівано асорті бос і закінчуючи біговою дівчиною з хребтом. Один з цих фахівців прокручує без праці. Джеймс Фрідман продовжує похизуватися фотографіями з запитами, щоб поліпшити, і він продовжує розмістити найбільшу кількість.

Але те, що є те, що Фрідман вже давно відомий як тролінг експерт, і ми думали, що люди, нарешті, розуміють, що деякі фотографії просто не можуть бути виправлені, але інтернет-користувачі все ще надсилають його фотографії.

Веб-сайт Він опублікував 13 прикладів роботи Фрідмана. Що було смішно.

«Щоб ти здивувавшся, що мій брат (навійшов у телефон) так, щоб він був гарним часом, теж?» Автор: Джеймс Фрідман (@fjamie013) Серпень 29 2016 в 8:17 PDT

"Зроби це, як я холдинг, що скеля"

«Зробимо, як ми в небезпечних водах. Хочу виглядати круто

«Нехай мені в Бугатті. Я зустрівся з друзями про те, що це автомобіль. У запиті була зроблена помилка - замість того, щоб вона була написана вихованцем ("пет") .

«Зробити праву ногу довший. "Це виглядає коротко"

«Чи щось так, що мій друг не в такому положенні».

І знову писали жертви. Вона попросила її виглядати краще, ніж її друг. замість того, як він писав гранат, який можна перекласти як terca .

"У мене є мій друг від чогось страшно"

«Чи ти з хлопцем на фоні?» Він зіпсує всю картину своєю зовнішністю ( )

"Я хочу подивитися подібно я в мультфільмі"

Дівчина попросила мене зняти веснянки. Friedman консультує її не намагатися позбутися від будь-якого, що робить її унікальним

"Зробити мені сексуальну піратство." Фото спільного Джеймса Фрідмана (@fjamie013) Липень 14, 2016 в 7:14 PDT

через bigpicture.ru ? p=813563