Позбутися від неї прямо зараз! 6 Хати, які знижують вас

Вважаємо, що ми не тільки що їсти, але і ті дії, які ми постійно виконуємо. Ви пам'ятаєте, які речі стали для вас? Як ви змінилися, коли ці речі стали нормою в житті? Чи існують зміни для поліпшення або погіршення? Ми люди є істотами, які дуже залежать від звички. А якщо, дивлячись на ваше життя, ви усвідомлюєте, що десь щось пішло неправильно, то це час, щоб визначити, що саме зумовило це «невинність». Нижче наведено 6 шкідливих звичок для людини, і якщо ви раптом виявите, що у вас є одна, то час позбутися від неї. Відразу.

Ви не повинні турбуватися про те, чи не відмовлятися від звички, просто це зробити, а потім шукати результати. Не сумнівайтеся, щоб вразити вас. Просто підкажіть, що ви обираєте найкращий тут і зараз, і тепер на вашому житті буде тільки краще.

Отже, саморуйную звичку проявляється при:

1,1 км Ви лікуєте себе погано.

Якщо ви не знаєте, що ви ніколи не скажете жодній іншій особі (не навіть ваш ворог!), то це час, щоб зупинитися.

Так замість того, "Ох, дорогий, ви зараз жиру", - каже: "Я дивлюся на сьогоднішній день, але я хочу бути ще краще." Так чому б не змінити свій графік трохи і додати гімнастики тричі на тиждень? ?

2,2 км Не вправо.

Ваше тіло створено природою для переміщення. Ви не повинні бути Олімпійськими чемпіонами в будь-якому спорті, але ви повинні рухатися щодня. Для здоров’я

Тож замість того, щоб зробити вправи, я пропускаю цей час, - каже: «Я заслуги відмінного здоров'я і гарного тіла». Ви не можете отримати, якщо ви на дивані. Це чудовий час для фізичних вправ! ?

3. У Дозвоніть негативні емоції, щоб накопичуватися у вас

Коли ви даєте негативні емоції, щоб накопичуватися всередині, ви повинні розуміти, що рано чи пізно обсяг закінчиться, і всі емоції будуть розірватися. Нерідко лопається від гніву або тангтрусів не буває в потрібний час і коли абсолютно не потрібно.

Тому замість cramming «неприпустимо» емоції у себе з думками: «Це не так, щоб думати і відчувати себе таким чином». Я не маю права робити це. Погано, розкажіть собі важливість прийняття того, що ви відчуваєте. Побачимо, що твої думки їдуть так: «Ново я відчуваю себе (ім’я емоції), але я збираюся пустити, що ця емоція є зайвою в житті». (Ви можете візуалізувати те, як емоція відокремлюється від вас і відлякується.) Або якщо це дуже сильно, то знайти місце, де можна бути окремо, і порізати на волі, потопати ногами, побити те, що ви можете зламати. Тексти пісень, а це означає: Ви відчуваєте краще, вірте мені.

4. У Скажіть так, коли ви хочете сказати ні.

Якщо ви сказали так і приймаєте щось, що часто змушує вас відчувати себе некомфортним або буквально кладе тиск на вас, то припиніть його!

І замість того, щоб згодувати, внутрішньо оправивши себе, не будучи полоітом або грубо, якщо ви відмовтеся, спробуйте запитати себе кілька питань спочатку. Як змінити життя, якщо я кажу так? Чи можу я відчувати себе краще? Як ми навіть погоджуємось?

І в залежності від ваших відповідей, вже вирішили, що сказати співрозмовника – погоджуватися або відмовитися.

5. Умань Почнемо батьків на все.

Неважливо, як і ваші батьки дивляться після того, як ви є дитиною. Неважливо, скільки вони давали вам час, емоції, гроші, любов, турбота. Всі вони батьки, і вони не обрали. Вони зробили те, що вони вважалися правою, деякі спробували важче, деякі спробували менше, але найголовніше, ви не маєте права відлякати їх. Ви народилися через них, і це досить прощати їх за все.

А замість того, щоб наполягати себе, "Це їх несправність, яку я став (застосувати потрібну характеристику)." Я навчаю мене таким чином, сказати собі, я вирощував, і я вже давно змогли зробити свої власні рішення. Я відповідальний за життя і кожен вибір. І я відчую вдячність батькам, які тепер маю нагоду стати те, що я хочу бути. Це через те, що я народився і через них я можу жити, дихати і насолоджуватися світом.

6. Жнівень Про нас

Поспішання та турбота про майбутнє не так само, як «планування наступного кроку» або «показання варіантів». Непродуктивний стан. Якщо ви не можете керувати своїми емоціями та реагувати на зміни. Якщо ви хвилюєтеся занадто багато, це не принесе вам, ваші нерви або люди навколо вас.

Так замість того, що відбувається? Що робити? – заспокоїти себе, що немає сенсу хвилюватися заздалегідь. Якщо ви робите те, що ви страхуєте, ви будете робити те, що ви можете.

Поставлення кінця цих звичок досить легко. Ви просто повинні зробити вибір і сказати собі: “Нехай це буде тільки таким чином і нічого іншого!” І нехай спочатку буде складно боротися з нездатним прагненням повернути все на своє місце, головне пам'ятати - тоді стане легше. Краще. Багато. Новини

Джерело: www.vitamarg.com/article/life/4754-6-samorazrushayushchikh-privychek

Категории

Смотрите также

Новое и интересное