Історія, яка змінила своє ставлення до життя.

Вдова в 27. І два дівчата в руках. І помер крихітний хлопчик. Гроші дуже мало, життя важко. . й

Зарплата невелика, ви повинні бути дуже, дуже frugal. Економія і мудро витрачаючи гроші на фермерство. Це те, що вона зробила. Я жив.

А потім я бачив ці черевики в магазині.

Розкішні, модні, лаковані, на п'ятому склі. Я купив його. Вони просто вдарили ногу, як вони були

А в домашніх умовах починав грамофону і танцював трохи: після того, як вона не танцювала протягом двох років. І за два роки привели весняне життя, підрахувавши кожну копійку, хоча я не хочу жити.

Вона пропустив чоловіка і хлопчика. Туфлі були дуже дорогі, і вона мала витрачати всі гроші. І про те, як вона буде жити з дітьми і що буде завтра.

Історія, яка змінила своє ставлення до життя.

Ілюстрація Анрі Картьє-Бресон

Ніщо погано відбулося. Вона запозичила гроші, повільно віддала її, заливала себе менше супу і дав м'ясо до неї дочкам. І вона їла хліб і пилила окропу - це нічого, бо там було взуття. З луками!

Вона пішла на вечірку з друзями в цьому взутті, де директор пивної фабрики закохався в неї, запропонував, а через рік одружився. І досить щасливий. І дівчата вдягнулися, і опинилися.

Незважаючи на те, що війна була всілякими жахами, але взуття, пам'ять взуття - вони зношені, звичайно - дуже підтримувані! Найкрасивіша пам'ять У віці 90-х років її відмінна мама згадувала про покупку цих чудових взуття і, посміхаючих, детально розповіла і в обличчях, що захоплюючий момент. Вона рідко посміхалася: життя був суворим.

І це те, що я думаю: купити собі, що душа просить. Навіть якщо є дуже мало грошей. Позбавити трохи, перекручувати, відкласти покупку шпалер або садового обладнання. Або туалет. Або щось важливе.

Історія, яка змінила своє ставлення до життя. р.

Якщо ви не чекаєте, дивовижна людина. й Тільки 48 хвилин мовчання перед просвітленням.

Деякі покупки можуть врятувати життя і змінити долю, хоча ви можете зробити без них - без взуття з банками. Ви все ще купите. І станеться щось добре. Ви хочете жити. І танець до грамофону. І зустріти когось цікаво. А потім покажіть свого діда про взуття. На 90. Смілінг ... опубліковано

Джерело: fit4brain.com/10334