Психосоматика: О, є відсутній склад життя.

Від чого зберегти додаткові складки на животі?

Вирощування з того факту, що «якщо є, то хтось його потребує», ви вирощуєте пусик з причини. організм завжди вирішує проблеми особистості – «Чи потрібно щось? й

Отже, які завдання робить надлишок жиру масового розчину навколо кола?

Перш за все захист від зайвого сексуального контакту. Як естетично і технічно.

Не сексуальний контакт, без вагітності. Несвідомо, жінка може захистити себе не від сексу так, але від вагітності. Пара поколінь тому, в російських селах, вважається, що «Жінка – як курка, так само вона укладається, тому багато вона повинна народитися. й

А жінки народилися щороку. Великий живіт також є імітацією вагітності - "Я вже в сльозах, не торкаюся мене."

Сексуальна привабливість в очах інших чоловіків. Живіт виконує роль «повідача часті», будучи запорукою доброти дружині. А для жінки, гаранта своєї власної безпеки, або «хто буває. й

Велике тіло також є великим статусом. Статус є матір'ю сімейства, яка не до всіляких фігліа-димухів там; статус серйозного лідера, не більше "середньо-середньо-середньо-середньо-середньо-середовищної дівчини" або деяких "верті-хвост", але емпрес, Катерина II.

Вага додає віку, і з ним ілюзію «софістичної» і «досвідченість». Якщо потрібно привести людей набагато старше, від позиції поросятниці на тонких ніжках, важко робити. У різних організаціях, що відповідає статусу одного.

Десь для того, щоб взяти серйозно, потрібно бути швидким, активним і придатним, а десь твердим, ваговим, з важкою рукою і голосом. І допомагає організму інтегрувати і вирішувати проблеми в цьому середовищі.

Від активності, мобільності, швидкої дії. Якщо ви хочете уповільнити, врегулювати, дати собі право не бігти в будь-якій точці, не робити те, що ви не хочете робити, то як допомогти собі краще, ніж хворі або стають важкими і розумними? Знову жінка з великим живітом підсвідомо сприймається як очікується дитина, а вагітна жінка не до будь-якого ходу.

Хоча моя стаття ґрунтується на жіночих оповіданнях, велика вага, як компенсація або підтвердження «ваги в суспільстві», несвідомо використовується чоловікам. «Великий, серйозний, статус чоловіка, торговець, хлопчик, сімейний чоловік!» Не хлопчик, але чоловік!

Жінки люблять переможців Прогулянка по колу неоцінених уроків життя

Шлунок як обмежувач сексуальних контактів, а також претензій жінок на їхню людину добре працює у чоловіків. Крім того, великий живіт додає віку, і з ним повагу до своєї людини, ще раз ніхто не попросить вас робити все.

Як і будь-який симптом, зайва вага, і з ним більше, ніж вона здавалося б, живота має своє завдання, яке допомагає вирішити.

Мій клієнт назвав його живіт її "lifeline." І він дійсно робить. Збережіть нас від того, що ми зараз сприймаємо як небезпечний, непотрібний. Безпечний. Ви не можете бути готовими, щоб видалити цей шарм ще.

Можливо, це час.

Автор: Ірина Дибова

Джерело: dybova.ru/news/moj-zhivot-moj-spasatelnyj-krug/