Не відключайтеся до завтрашнього дня, що ви не можете зробити.Перед тим як намагатися зробити все, від цього «вічно» потрібно вивести все, що не потрібно. Тексти пісень, а це означає: І це більше, ніж ви думаєте. Що потрібно – відмова виконувати 99% дій, а не перенести на пізніше. Після того, як після того, як ви поставите право на скарбничку вашого стресу, і з ним вирости смертно через те, що ви не встигли. Коли ви кинути, ви відчуваєте себе безкоштовно і налаштовується.
Більшість з них є невідкладними надзвичайних ситуацій, які вирішать самостійно або без вашої участі. Ми не несемо відповідальності за життя.
Висновки: Подаруйте найпривабливішого, термінового - ілюзію.
, Україна
Не робити те, що інші можуть зробити для вас.Не можна повністю відмовитися. Проекти повинні пересуватися вперед, проблеми повинні бути адресовані, і холодильник необхідно поповнювати. Але це не означає, що ви повинні зробити це самостійно, делегувати. Я придумав, що допомагає мені зробити все: «Що не можна делегувати, якщо у вас є помилкова щелепа, то ви вже можете придумати щось тут». « » » » » » » » » » » » » » »
Не має значення часу, щоб подрібнити всі ваші зобов'язання перед кимось. Ви повинні думати про це: різні люди мають різні таланти, і ми всі йдемо на різні етапи життя. На цьому етапі необхідно зробити одну річ, і тих, кому ти делегуєш. Якщо ви можете делегувати, ви дізнаєтеся багато з роботи разом.
Не давати інших завдань, які ви розвиваєте.У вас є ситуації, коли у вас є кому делегувати, але навички, необхідні для завершення завдання, будуть корисними для вас. Ви повинні думати довгостроково. Призначте одноразові завдання фахівцям, оплачуйте гроші і ви встигнете зробити все в житті. Але що життєво важливо для вашого успіху, що вам потрібно буде зробити в 5 років краще, ніж сьогодні, потрібно опанувати себе.
Це не питання економії, це питання якості роботи. Про хворобу, як сам пацієнт. Саме тому, що його «похилість» турбує його більше, ніж його лікар.
Як приклад, як продати або як рекламувати свій бізнес, потрібно дізнатися самостійно. Ви знаєте його краще, ніж хтось інший. Вам необхідно знати, як просувати сайт компанії самостійно, а потім гроші не просто літати в трубу, але й полетіти там постійно. І деталі, такі як логотип або зовнішньої реклами, звичайно, повинні бути зроблені в поєднанні з креативним рекламним агентством. Ви ніколи не встигнете освоїти фотошоп на свій рівень, нехай тільки корисні ідеї, які вони повинні запропонувати.
Підсумок: Визначте все, крім тих речей, які розробляють свої таланти, які абсолютно необхідні для успішного бізнесу.
Перед тим як зробити нову прихильність, я повинен вирішити, що стара прихильність я буду припинити.Пам'ятайте, що ваш день повинен бути схожим на бізнес-волос, а не презервативу, яка може бути нанесена в межі вашої фантазії.
У валізу є власні відсіки, і якщо ви переповнете одну з цих відсіків в спробі управляти все, то вже буде менше місця в іншому місці.
Як дізнатися швидше: 6 способів налаштувати мозок24 блискучі життя хакі для ідеально чистого холодильникаЯкщо ваш день більше схожий на гумовий продукт, то процідіть творче мислення або, хто має багатий життєвий досвід - процідіть пам'ять і вирішіть, де цей продукт належить.
Я сподіваюся, що ви чесно. Ви думали правильно, в трахеші.
Кожна «так» в одному місці повинна означати «не» в іншому місці.
Що я вирішив зробити, я робимо 100%. Не тільки робити це, але я краще, ніж інші. Видання
Джерело: vk.com/blacklionmag?w=wall-95325074_20066