Я все право.

Подумати, що потрібно прийняти себе, потрібно не приймати себе. Я не впевнений, що в якому віці умовність ставлення світу до нас (паренції, однокласники, бабуся з лавки), їх оціночні погляди і приглушені губи порушують на часову надію, що все добре з мене вже. Ймовірно це неминуча програма, без невдовзі не існує зростання (одноразова заява, однак, і все це).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І ми робимо це: ми очищаємо себе, прокачуємо шість в пресі, робимо кар’єру, отримуємо права моряків і підпишіться на курси ukulele.

Це сутність стрибка юнацтва - викинути нас максимально високими під сонцем, ставити платформу, відірвати від високого відвертання і дати народження двох з музичною освітою і трикімнатною кімнатою в центрі.

І так, як наша крива злітає довше, кінетична крива повинна переходити в потенційну криву і роки в мудрість. Досвід навчає нас не стрибати на кожному стрибку в float, щоб вибрати війни і не командувати на трюфелі. Ми стаємо більш спостережним і продуманим, ми зберігаємо бісер і отримуємо до «це занадто пройдено». й

Це життя, зростання, мудрість – ми перестаємо конкурувати в об’ємі баркінгу і висоти п’яти.Ми стаємо набагато більш стриманим і набагато менш залежним від того, що говорять про нас на лавці. Ми повернулися в колах до чудового стану, що діти до тих пір, поки вони не сказали, що не було балету з цими асами. Ми танцюємо, як нам подобається, прямо тут.

Для мене залишається загадка, чому замість задоволення цього чудовий час, ресурсність, досвід, можливості, смак, час, коли ви вже можете відходити від споживання світу на списках відра і розвиватися глибоко, ви хочете чіплятися до попередньої конвенції відторгнення, і перекачувати ваші ас з вакуумними насосами і провести круговий ліфт відповідно до показань.

Чи є це ілюзія втечу від смерті? Якщо я схожа на барбі на 50 з натяком 30, я не вмираю на 80? Чому ми намагаємось зробити нашу обличчя 20 років молодшим із засмагою Botox? Чому? Що таке точка? Хто ми любимо на презентацію підлітків на танцювальному поверсі? Чи можна виростити з дівчини до старшої жінки, вона дійсно визначає наше значення тільки, захоче незнайомих чоловіків?

«Наш чудовий крем допоможе видалити зморшки.» Що ще може бути? Кар'єра, інтелект, досвід, діти назад, покласти мене назад в орендований хрущов і отримати мені на вечерю? Я не хочу, щоб видалити зморшки – кожен з них є частиною мого життя, я не хочу стрибати на Лоубутинах і обсесуарно слідувати за натяком сексуального інтересу. Моє життя, мої діти, мій тіло і мій обличчя є моїм світом, мій будинок і моя сім'я, і я не хочу їх зрадити і подрібнити їх, як 40 років життя є щось, щоб бути сором'язливим.

Хочу жити довго, цікаве життя. Хочу тримати здорові протягом тривалого часу, щоб побачити своїх онуків, допомогти дітям і поділитися, і залишилися 30, 40, 50 років хочу жити без сором'язливих.

Фото з pinterest.com

Селфі: Новий фокус сприйняття, або в пошуку втраченої ідентичності Раритетні імена складних емоцій

Насолоджуйся життям не тільки в затишних вечірках, це в тихих вечорах, а в фотографіях вирощених дітей, і що я поступово стане слабким і тихим.Я відступаю в тіні, і рано чи пізно я йду там, даючи своїм онукам пам'ять про тепле великогабаритні руки і зморшки навколо неї люблячі очі.

Джерело: www.womenfrommars.com/thoughts-aloud/age/