Шлюб: Між Мріями і Дійскою

Я ніколи не мав рольової гри. Ну, це все: він драгує мамонт, і я схожий на це в сукні, або я драгував мамонт, і він схожий на це в слині, він варений каша і приносить амуніцію, і в його кишені букет незабудь-яких анотів. Може бути, що це дуже важко і дорого, щоб грати, можливо, це тому, що роль трохи невелика, і вона лопається на шви, або, можливо, ми більш складні, ніж будь-яка роль.

Тепер вони люблять сказати: Партнерствой Велика ідея. Єдина погана ідея. І за задумом, найкрасивішим, ви ніколи не бачите живу людину – одна, в якій діарея замінюється підсвічуванням, тяжінням альтруїзмом, і життєздатністю на благородство. Або вони не змінюють, але якось коксист.

І це не те, що ідея погана: ось моя ідея щасливого життя "каталог": Недільна вечеря, пироги з сливами, білими серветками і ручними келихами на терасі. А діти раптом не їсти торт, але вимагають ковбас, і їсти його, ви бастарці, драгуючи його з холодильника, і ви будете їсти на всіх, сидять на серветках і вдачі, і вони сидять, сидять, дивляться всередину і чекають закінчення.

І ви думаєте, добре, що пекло з ним, я вітаю життя, ковбаси з контейнерів і кетчупних плям на столі, і стипсові пластини, старі з квітами і тріщинами, і чай з сумкою - і душа аш потворна, ностальгія, відповідно до неповненої ідеї: вони життєрадісні, вони говорять з ногами, вони розповідають про свої важливі степи. І ви думаєте, що це добре, навіть якщо це не в каталозі.

І ось це партнерство шлюбу: ми такі в бронзі, взаємодопомозі, повагу, взаємодопомоги, як це - але ви не будете переключатися до людини, ви не будете розтріскувати пластину на підлозі, а відступи повинні бути передані І-поради. Як виглядає хороша ідея, але виходить з каталогу.

За останні 20 років модно встановити цілі. Створіть ідею та підійдіть до неї. За останні кілька років він став модним не налаштовувати цілі. Підйом з якої стопи ви отримали, і радійте, якщо ви закочуєте на фуршеті, не в пельмені. Ви прокочуєте - і пропустіть білі серветки і чай з листям м'яти в порцеляні.

Так життя, і любов, і діти, і бізнес, як я бачу це, не про драпірування реальної на наполегливу мету шиї, а не про зустрічі невибагливого сміття вранці з посміханням селенців з Гоа. Про що? десь між ідеєю і сьогоденням, життя відбувається.й В розчині цього щоденного балансу між сном і реальністю, що це таке.

Про те, що намагатися бути гарним партнером, і жити в способах, які ви часто не є, намагаючись зібрати щасливі, успішні, розвиваючі діти і охоче їх невагомість, писати п'ять-річні цілі для побудови імперії, і здатний жити з витікаючим трубою. А якщо немає дня імперії, то це дуже сумний, і якщо є день протоку труб, це не краще. І це простіше жити з трубою, коли імперія знаходиться на горизонті, і імперія може бути побудована тільки при натисканні труб.

Огляд фільму: Mr. and Mrs. Smith

Цікаво:Я отримав чоловіка. . й

Життя з жінкою - 17 сюрпризів

Єдині відносини у мене є пошук відносин. Ми йдемо так, разом, кожен з багажем своїх каталогів за своїми плечима, а потім починаємо збивати, потім другий буде вигорнути, потім один буде підтримувати, потім інший буде об'єднатися, а вранці ви прокинете і варіть кашу, і подивіться, як жити з вчорашніми відкритими дверима, з нещасливим романом. Коли ви не шукаєте компроміс між сном і реальністю, але шлях. І він, таким чином, у кожного є власний, і знову ви хвилюєте руки і потрапити таблицю з картами і маршрутами, сперечатися, помирати, раптово вмирати в ніжності від розуміння і їсти від його відсутності.

Але разом. Видання

Джерело: www.womenfrommars.com/way-to-yourself/%D0%BB%D1%8E%D0%BE%D0%B2%D1%8C-%D1%8D%D1%82%D0%BE/