Помітили навіть у Стародавньому Римі.
парадокс колагенності«Що сенатор є віртуозним людиною, а разом з сенатом – злий звір. й
Вона сказала, що вся не передається до суми її частин; все не складається з його частин на всіх.
- Вода в посудині складається з крапель, але це не краплі.
- Масло бузкове - це з'єднання соків з бузкових квітів; кожен з них пахне ніжно, і якщо пахне рідина з бузкового масла, то можна навіть відкидати, цей запах настільки неприємний.
- Одномісне перелітне птахівництво ніколи не проїде до тих пір, як міграційний блок.
Так, вся сума. Але сума не окремих частин, але їх властивості, тобто іноді не парі їх властивостей, але їх зв'язків з іншими об'єктами. Збираючись разом, деталі різко змінюють візерунок своїх попередніх відносин, крім того, з'являється новий візерунок їх взаємного впливу на один одного.
Цей візерунок Враховувався при поєднанні індивідуальних і групових форм роботи в навчальному процесі.
Про проблеми взаєморозуміння у відносинах з дочкою, характерним для цього віку. Вона відреставрувала всі деталі своєї останньої невдалої розмови і попросила мене поговорити з дівчиною. Моя відповідь була, «По-перше, я не маю позитивного довірливого зв'язку з дочкою, тому я б не зміг бути повністю щирим з нею; другий, я б зробив те ж саме аргументи, як ви. Так ми будемо робити це: Я збираю всіх дівчат з трьох дев'ятих класів разом за освітню годину і обговорити низку актуальних питань, в тому числі ваших. Я впевнений, що вона буде цікава не тільки на мій погляд, але і в інших дівчат, особливо тих, хто є авторитетним для неї. Це його.
Відбулись загальні збори. У нас була відверта дружня розмова. Цікаво всім присутнім, адже питання, що вирощені багатьма зацікавленими. Ми активно беремо участь у обговоренні різних життєвих ситуацій, але коли почали аналізувати аналогічну проблему, вона відразу стала тихою і почала спостерігати реакції інших. Природно, ми прийшли до загальної думки, схожої з матір'ю. Тексти пісень, а це означає: Але тепер вона приймає її легко.
Також цікаві: 4 речі, які батьки повинні розумітиПовідомляємо, що ваш підліток не може писатиПізніше мама відзначила в поведінці дочки схильність до більшого розуміння і зниження ступеня юнацького нігілізму.
Після того, як колектив є великою силою!Видання
Автор: Людмила Андріївська
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: Людмила Андріївська