Людина, яка створює проблеми

Чому вона не любить мене, Саша не любить. Я так добре. Я зламав двері балкона. Але я нервую. Я був загиблим. Це тому, що я піклуюся про неї! Я все для неї! Я подарував Тому козу в обличчя, який запросив її час. Захищаючи свою честь! Я, потім купила мене з копсів. Але це все для неї! Чи не знаю, що на мій погляд?

Чому вона не любить мене, Даша не щаслива. Я збираюся протягом трьох років, кожен тиждень. Не завжди можна приїхати. Я забуваю. Але я втомився! Іноді немає сил навіть викликати попередження. Так, вона доходить до салону для мене і чекає на годину. Але я не збираюся в інший майстер! Я ціную її! Що я відсутній, що у мене є божевільний графік, буквально мій голова навколо, не вона зрозуміла?

Чому вона не любить мене, Паша страждає. Я найактивніший у своєму семінарі. Я покажу вам жарт, я покажу щось. Я намагаюся зробити її більш веселим для неї. Я, переривання, відволікаючи. Я чекаю години, кожен пішов, і я запитую всіх питань. Але я хочу, щоб побачити, що я піклуюся. Що я люблю її суб'єкт. Чи не зрозуміло, що я намагаюся?

Тексти пісень, а це означає: Чому вона не любить мене, вона сумна. Так, забули паспорт, ми не отримали на рейсі. Але я не маю на увазі. Це може стати будь-яким. І коли я отримав неправильний час, я був просто хвилюватися про поїзда. Я люблю подорожувати з нею, вона так цікава. Я не хочу йти з кимось ще! Коли я втратив свій гаманець – вона негайно орієнтується, де піти, щоб заявити і як швидко отримати гроші з дому, просто день і зліва, це те, що добре вона є! Чи не розуміла, що я її найбільш лояльний друг?

Якщо Саша була просто фольга, він може бути коханим. Але немає часу, щоб любити Сашу. Необхідно вставити скло - викликати майстра, чекати цього майстра від роботи, сплатити його гроші. Роздріб з килима. Сон без скла знову в грудні. Про історію з поліцією не хочеться пам'ятати – на таксі додому за гроші, але до тих пір, поки ви не переконуєте їх, і в домашніх умовах собака не йде. Не встигнути любити Сашу, потрібно вирішувати проблеми.

Якщо Даша була просто курка, вона буде любити. Всім подобається регулярні клієнти, навіть якщо вони мають невеликий розум. Але не встигає любити Даша. Вона повинна перемістити інших клієнтів, захопивши всю стрічку, так що вона може зайняти Даша, потім прийти через трафік на годину. Для того, щоб Даша не чекала, не отримувати копійки, перемістити все знову, як це було, і так кожен другий раз. Не для любові тут.

Паша не є студентом, і чому не любити його? Якщо Паша не слізла з нецензурою, не заважала роботу і не впадала часу. І Глаша не погана дівчина, тільки вона порушує плани і створює силу. Коли ви любите її, коли ви повинні допомогти їй весь час?

Людина, яка створює проблеми, не повинна бути здивована для розгляду проблеми. Якщо людина, яка вам потрібна, має ще одну проблему, він не захопить ваш внутрішній світ, він просто почне залишатися від вас.

Або вам доведеться компенсувати цю проблему.

Ні, не любити. Ця цуценя, яка на ковроліні, достатньо, щоб заманити її хвостик, щоб зробити для цього непорозуміння. Якщо ви не цуценя, ви повинні принаймні принести новий килим. Краще два. Далі не буде людина, яка руйнувала килим, але той, хто додав килим в будинок. А тому, що ви приїжджаєте знову, ви не станете одним, на жаль. Любов не робить килимів. Вона не навіть пляма.

Якщо ви сподіваєтеся привернути увагу таким чином, то це погана ідея. Я знала чоловіка, який сподівається, що інтригувати свою бадьорість, постійно подряпин її автомобіль нігтям. Після того, як пара місяців шаббі дійсно дивився, хто цей ніт був, і когабітант охороняв заявника буквально в момент наступного визнання.

Незалежно від зовнішнього вигляду: 10 якостей, які роблять людину привабливим Ми любимо і ті, які ми робимо, є нашими дзеркалами.

Я також знав молодого чоловіка, який борвся з байдужістю своїх батьків, зображаючи гострий психоз. Паранти спочатку не розуміли, а потім стали небайдужими і називають спеціальною командою на тему госпіталізації. Або, наприклад, один Інтернет-користувач, який ніхто не прийшов на сторінку. Тому він прокоментував на інші записи людей, які буквально не знають втоми, натерти несуть всюди, не допустити людей від проведення смарт-бесід і незабаром заборонили всюди громаду "Кіди".

Люди не люблять проблем. Вони намагаються мінімізувати їх якось.Якщо ви не бажаєте мінімізувати, не повинні бути проблемою.Видання

Автор: Малка Лоренз

Джерело: moscow.zagranitsa.com/blog/3211/nikto-menia-ne-liubit

Категории

Смотрите также

Новое и интересное