357
Шарлотт може бути більш ніж просто солодкий! Ніжне тісто з капустою начинкою ...
Це мій улюблений осінній торт. Несолодкий калина Завжди виходить, що приготування такої пасти - це задоволення. Не потрібно зайвих зусиль. Неймовірно ароматний, затишний домашній charlotte буде яскравіше осінньої погоди поза кухонними вікнами!
Можна експериментувати, наприклад, приготувати начинку не тільки з капустою, але і з грибами, можна з нарізаним вареним яйцем. Тісто буде мати ніжний смак і приємний колір, якщо додати трохи турмеричної і меленої кмині, я часто це зробити. Я впевнений, що вам сподобається ця версія charlotte!
Шарлотта з капустою Інгредієнти
Підготовка
Капуста пирога для лази Зайдіть до нас! Переглянути детальний рецепт нижче. Можливо, після того, як ви будете дуже швидко йти в пошуку необхідних продуктів для charlotte.
Бон привіт! Смак цього торта можна порівняти з теплими обіцями, потеплінням на похмурий осінній день. Подаруй друзям рецепт оригінального charlotte, розповідаючи про цю статтю на вашій сторінці!
від 1 2 3 4 5+
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Можна експериментувати, наприклад, приготувати начинку не тільки з капустою, але і з грибами, можна з нарізаним вареним яйцем. Тісто буде мати ніжний смак і приємний колір, якщо додати трохи турмеричної і меленої кмині, я часто це зробити. Я впевнений, що вам сподобається ця версія charlotte!
Шарлотта з капустою Інгредієнти
- 150г борошна
- 1 яйце
- 300г капуста
- 0.15 л кефір
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1 ст. майонезу
- 0,5 ч.л. соди
- сіль
- христина белла
Підготовка
- Натріть або дрібно наріжте капусту, обсмажте її в рослинній олії спеціями і сіллю.
- Змішайте яйце, кефір, соду і сіль.
- Потім додайте майонез в суміш.
- Поступово посипати борошном, щоб зробити в'ясне тісто.
Габаритний зображення - Змастити форму рослинною олією, залити половину тесту в неї. Потім викласти готову начинку і засипати все рештою тесту.
- Посипати charlotka з сухарями, розмістити в нагрітій духовці і запікати близько години при температурі 180 градусів.
- Соковитний торт готовий! Я зроблюсь додому, я обов’язково зроблю.
Капуста пирога для лази Зайдіть до нас! Переглянути детальний рецепт нижче. Можливо, після того, як ви будете дуже швидко йти в пошуку необхідних продуктів для charlotte.
Бон привіт! Смак цього торта можна порівняти з теплими обіцями, потеплінням на похмурий осінній день. Подаруй друзям рецепт оригінального charlotte, розповідаючи про цю статтю на вашій сторінці!
від 1 2 3 4 5+
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері