312
Сумні наслідки пригнічення гнів
Агер вважається негативною емоцією, шкідливою і непотрібною. Не вірно і соромно бути сердитися!
Однак, за даними численних досліджень, Недолік експрес-безпеки призводить до катастрофічних наслідків.й Прискорює небезпеку для скорочення життя. Невипресований гнів збільшує пульс, впливає на артеріальний тиск, вся серцево-судинна система, печінка і деякі інші органи.
Важливо вміти адекватно висловити небезпекуІ так, що немає зайвих жертв.
Неадекватне вираз небезпеки Непристойна мова, шути, загрози, борти, п'яні.
Небезпечний вираз гніву Безкоштовне вираження гнів, жестів, вправ, спорту.
Безкоштовна експресія гнів включає:
Ви можете розповісти людині причину вашої небезпеки, попередити його і голосувати його, ви можете занурити брови, зморшувати голову, показати свій кулак, лякати плече, збити на столі.
Розуміння небезпеки
Розуміння гнів є великим кроком до самовідкритості. Ви можете зробити ключ, щоб зрозуміти себе і кращий шлях до цілей і сенсів. Для цього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Ангер і провин
Багато людей вважають загиблим Але не варто тільки намагатися заперечувати наявність сердитися, але і не відчувати винність. Визначте себе за будь-якуемоту. Не ваша несправність, яку ви сердитися. Ви можете прийняти ваш гнів і висловити його правильно, і ви не будете проблем для вас або вашого супротивника або когось, хто спійманий в гарячій руці.
Приготуйте відповідальність за ваші почуття та поведінка без почуття провини. Гільт часто підвищує небезпеку.
Ангери та інші емоції
Я запропоную Вам запитати себе прямо зараз:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Автор: Олександр Грибанов
Цікаво: Рух небезпеки через канали людського тіла
Як позбутися від гнів в хвилину
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.b17.ru/article/58379/
Однак, за даними численних досліджень, Недолік експрес-безпеки призводить до катастрофічних наслідків.й Прискорює небезпеку для скорочення життя. Невипресований гнів збільшує пульс, впливає на артеріальний тиск, вся серцево-судинна система, печінка і деякі інші органи.
Важливо вміти адекватно висловити небезпекуІ так, що немає зайвих жертв.
Неадекватне вираз небезпеки Непристойна мова, шути, загрози, борти, п'яні.
Небезпечний вираз гніву Безкоштовне вираження гнів, жестів, вправ, спорту.
Безкоштовна експресія гнів включає:
- дієслово,
- невербальні способи.
Ви можете розповісти людині причину вашої небезпеки, попередити його і голосувати його, ви можете занурити брови, зморшувати голову, показати свій кулак, лякати плече, збити на столі.
Розуміння небезпеки
Розуміння гнів є великим кроком до самовідкритості. Ви можете зробити ключ, щоб зрозуміти себе і кращий шлях до цілей і сенсів. Для цього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
- «Як я можу використовувати свою обізнаність? й
- «Що викликає мій гнів? Чи є реальні підстави для гнів?
Ангер і провин
Багато людей вважають загиблим Але не варто тільки намагатися заперечувати наявність сердитися, але і не відчувати винність. Визначте себе за будь-якуемоту. Не ваша несправність, яку ви сердитися. Ви можете прийняти ваш гнів і висловити його правильно, і ви не будете проблем для вас або вашого супротивника або когось, хто спійманий в гарячій руці.
Приготуйте відповідальність за ваші почуття та поведінка без почуття провини. Гільт часто підвищує небезпеку.
Ангери та інші емоції
Я запропоную Вам запитати себе прямо зараз:
- Як мій гнів відноситься до емоційних станів, таких як подяки, ніжність, ми, довіра, відкритість і заохочення?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Автор: Олександр Грибанов
Цікаво: Рух небезпеки через канали людського тіла
Як позбутися від гнів в хвилину
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.b17.ru/article/58379/