Ультра яскравий світлодіодний диммable "fingers" X-Flash TC

До недавнього часу найяскравіші світлодіодні світильники з цією основою (свічки та кульки 45 мм) також дали близько 600 лм. Нещодавно в асортименті російського бренду X-Flash з'явилися незвичайні світильники з ковпачкою E14, що мають світловий потік 800 Lm і замінюють лампу розжарювання 75 Вт.

Є як звичайні світильники цього типу, так і світильники з можливістю регулювання яскравості (знімається).
Я пишу про світильники X-Flash частіше, ніж інші, так як цей бренд має новинки перед кожним іншим. Вони є першими і тільки для продажу світильників, виготовлених за допомогою технології Кристал Кераміка MCOB, перших для продажу розумних ламп, які можуть змінити температуру кольору і регулювати яскравість без занурення. Світильники, які будуть обговорюватися далі, залишаються тільки в X-Flash. Я помітив, що всі ці відгуки я абсолютно несамовірно, для чого хтось вже почав псувати мене.

Серія TC включає в себе чотири світильники:

47314 XF-E14-TC-P-10W-3000K-220V - 800 лм, 10 Вт, теплий світло 3000К - 349 рублів.
47321 XF-E14-TC-P-10W-4000K-220V - 820 лм, 10 Вт, білий світло 4000К - 349 рублів.
47291 XF-E14-TCD-P-10W-3000K-220V - 800 лм, 10 Вт, теплий світло 3000К, знімний - 499 рублів.
47307 XF-E14-TCD-P-10W-4000K-220V - 820 лм, 10 Вт, білий світло 4000К, знімний - 499 рублів.

Лампи діаметром 38 мм, висота 110.3 мм і заміна звичайних "свічок".

На мій великий сюрприз, під матовим ковпачем була звичайна дошка з чотирнадцять світлодіодів.

Виробник може зробити ковпачок цієї лампи у вигляді звичайної свічки, але віддали перевагу незвичайному циліндричному дизайну.

Світильники.

Я вимірювала параметри перших трьох світильників за допомогою інструментів Viso LightSpion, Lupin, UPRtek MK350N, Robiton PM2 та цифрового dimmer Rainbow ECOdim.

Всі лампи працюють правильно з перемикачами, які мають індикатор.

Вигідні лампи дозволяють змінити яскравість в широкому діапазоні - від 5 до 100% (примітки, що мінімальне регулювання залежить від моделі диммера і з самими зануренням, мінімум буде в області 20% від загальної яскравості). Лампи абсолютно безшумні, в тому числі при занурюванні. Рівень пульсації всіх ламп не перевищує 1%, в тому числі тих, що діляться на будь-якому рівні яскравості.

Світловий потік звичайних світильників навіть трохи більше, ніж зазначений, в димонтах він становить 6% менше, ніж зазначений, але еквівалентна потужність всіх ламп відповідає тому, що виробник обіцяє. Вони дійсно блискають, як 75-ват лампи розжарювання. У той же час фактична споживана потужність була нижча за заявлене (8.7-9 Вт) і світильники є ще більш економним, ніж один може подумати. Ефективність звичайних світильників дуже висока - 93-96 лм / Вт. У димонтах вона трохи нижче.

Всі лампи мають високий рівень CRI від 82.9-84.4, що дозволяє рекомендувати їх для використання в житлових приміщеннях.

Таблиця кольорової передачі димонтованої лампи з теплим світлом:

Настільна лампа передачі кольору з білим світлом 4000К:

Світильники мають широкий кут освітлення, більше 220 градусів.

Я перевірила мінімальну напругу магістралей. Звичайні світильники працюють міцно на напругу понад 155 вольт (нижня, вони починають спалахати), занурюють на напругу 138 вольт (нижня, зменшують яскравість більше 5%).

Для порівняння я взяв фото номеру літ на шести 40 Вт лампи розжарювання і X-Flash 47314 XF-E14-TC-P-10W-3000K. Фото були взяті в режимі ручного впливу з однаковими налаштуваннями.

На ліворуч розташовані три лампи X-Flash 800 Lm, на правому рівні розташовані шість 40 Вт.

На лівому - шість світильників X-Flash 800 Lm, на правому рівні - шість 40 Вт.

Люстри з шести лампами X-Flash 800 Lm, з трьома однаковими лампами і з шести 40 Вт лампами розжарювання.

Я вимірював середнє світло в кімнаті від п'яти точок:

Шість ламп розжарювання 40 Вт: 79 л.
Три світильники X-Flash 800 Lm: 91 Lc.
Шість X-Flash 800 Lm: 185 Lc.

Навіть три X-Flash 800 Lm цибулини дають більше світла, ніж шістьма 40W лампами розжарювання. Світло теплих світлодіодних світильників білого кольору, ніж у лампах, але цілком комфортно для тих, хто віддає перевагу теплому освітленню.

X-Flash має дуже тривалий термін служби 50 000 годин і 5-річну гарантію. Лампи продаються в фірмовому інтернет-магазині виробника, тому немає проблем з обміном в разі невиконання ламп.

Джерело: geektimes.ru/company/lamptest/blog/280704/