З`ясуйте, як в сім'ї Палах, так і в Сакрихі.

15-річний Даша пішов з друзями на дискотеку. Вона пообіцяла батькам, що вона повернеться не пізніше 22:00. Про ніч і мій дім дочки. Мати і бабуся не знайти місце, пити valerian. Батько на стільці читає газету.

Це загальна ситуація, яка відбувається в кожній родині.

Чому це відбувається? Що робити?

Шекспір сказав: «Весь світ є театром, а люди в ньому є акторами». Нерідко в нашому житті втрачається ситуація «виконувач-завдяки». Кожен з нас має право вибрати свою роль. А.П. Чехова вирішив самі, що «не краще бути жертвою, ніж виконавець».

У нашій ситуації, на перший погляд, мати і бабуся страждати, і Даша є їх виконавцем.

Що робити, якщо ми аналізуємо події з точки зору Даша? По-перше, для сучасної молоді дискотека не тільки (і не стільки!) танець, але також можливість неформального спілкування з однолітками, неконтрольованого дорослими.

Закуска приходить з їжею. Так тепла пристрасть покривається поступово. Час його смерті – час його батьків. Щоб залишити в середині веселощів, відчуваючи себе жертвою сімейного режиму, над силою. І якщо ви все ще жертвуєте свою насолоду, приїжте додому на час - ви навряд чи посміхатися до строгих батьків. Ви, ймовірно, побажаєте їм гарну ніч і зайдіть в свій номер, щоб торкнутися у вашій подушці і мріяти про час, коли ви можете розбити цю подушку.

Чому мати і бабуся страждають так багато? Оскільки в тривожності для дитини, вони вже пофарбували фотографії у своїй уяві найстрашніших подій: «красень», «рапед», «знімають на незнайоме місце», «алкоголь, наркотики», «погана компанія» – ви можете піти на список варіантів виправлення на невизначений термін.

Чому мій батько здавалося б спокійний?Чоловіки, на відміну від жінок, не мають такої фантазії, вони зазвичай вирішують проблеми, як вони приходять. Чоловік прагне бути більш впевненим, що він прагне довіряти іншим більше, в цьому випадку його дочка. В іншому випадку він не дасть їй йти на вечірню дискотеку.

Р

Як вони повинні зустріти Даша, які зламали свою обіцянку і приїхали додому на ніч?

Поговоримо про емпатію. На відміну від емпатії, емпатія відчувається. Так, замість того, щоб я був в своєму місці, ми повинні спробувати зрозуміти, що саме дитина відчувається в своєму місці, як краще це зробити на своєму місці. Ви можете погоджуватися з дитиною, ви можете не погоджуватися, але Необхідно розуміти його стан, його думки, його почуття, його причини, і дізнатися їх, скоординувати з ними його слова, його дії.й

В іншому випадку є незгода з дитиною. В іншому випадку, «Ви ніколи не розуміли мене!», «Ви ніколи не чули мене!» В іншому випадку є фірма, яка запроваджує запрошення «конфлікту батьків і дітей». Що можна уникнути, якщо ви не розподіляєте ролі відповідно до ролі: Дитина жертва, дорослий виконавецьй

Так, пам'ятаючи свою молодь, відчуйте в оленій настрої Даша після вечірки, відчуйте свою тривогу про майбутній покарання за пізнання, перенесіть «знеболюючий» наступний день (але не вранці!). А ввечері в сімейній раді, ретельно (!) поділитися з дівчиною своїм вечним досвідом, не загущуючи кольори з далекими жахами, і припустимо її самому вирішувати цю проблему.

Якщо попередня 15 років дитина була належним чином завезена в атмосферу любові, взаємоповаги та взаємодопомоги, то він розуміє все правильно і продовжить підбирати варіанти своєї поведінки, поєднуючи свої інтереси і інтереси людей близьких до нього.

7 принципів міцної матері, які потрібно навчити вашу дочку

Стара дочка або синдром сестер

У цьому віці процес самопідтвердження особистості відбувається у підлітків. У разі неспроможної поведінки батьків, диктатів, надмірного тиску, дитина часто розвивається комплекс неповноцінності. І це прямий шлях до цілого пучка проблем у дорослому житті. Видання

Автор: Людмила Андріївська

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: detkiclub.com/articles/112011-uznayte-kto-v-semie-palach-a-kto-zhertva