360
Georgy Frumker's "New Gariki": гострий, залізний і дуже смішний!
За більш ніж десяти років в інтернеті ходиться нова гайка Ігора Губермана. Вони дуже популярні серед шанувальників Ігоря Мироновича, проте, алас, нічого не робити з ним.
Ігор Хаберман навіть опублікував відкритий лист на цьому тему.
«Дар читачів!» Я шукаю вас за сумну причину: за рік зараз, як не більше, є вірші в інтернеті «Нові Гарікі», і хто отримує їх друкувати в різних місцевих газетах (не кажучи вже про те, що вони читають).
Це не моє виробництво, це вірш Джорджа Фрамкера, який живе в Cleveland. Я вже приніс йому слова симпатії і запропонував, що я помістив будь-яку кількість моїх віршів під його ім'ям. Що ще я можу зробити, якщо я не знаю, хто син трохи зробив це?
Я не поширю свою поему в Інтернеті, особливо нові, вони можуть з'явитися тільки на сайті Єрусалимського журналу, я запитаю вам, щоб пам'ятати це, коли ви прийшли на деякі "нові гарніки".
Дякуємо!
Ігор Губерман, червень 2012 й
Так, Веб-сайт Публікації віршів, які розігналися під пазом «нової гахарики». Автор не Ігор Губерман, але Джордж Фрамкер, і він дуже талановитий!
р.
р.
р.
Веб-камера
Вони знімали відео на добу без перерви, а в 7 ранку, Basta сказав, що весь екіпаж знизився!
Дивовижні фото з фестивалю Burning Man, містичний вогонь шоу в середині мертвої пустелі