381
Інтернет триває, як ці тато і дочка починають свій день
Для багатьох нас ранок не наш улюблений час. Але якщо ви дивитесь на 3-річну дівчину Вірджинії, названу Alia і її суперпозитивний тато-Ron Alston починає свій день, ми можемо зробити будь-який ранок гарним днем і успішним днем.
Рон, який працює на посаді директора програми молодіжної волонтерської організації YMCA, практикує дуже простий, але дієвий спосіб допомогти своїй дочці зростати щасливий і впевнений.
Щодня цієї сім'ї починається з позитивного повідомлення до себе, відео, яке вже переглядало 14 мільйонів користувачів Facebook. Багато хто з них, особливо батьки, дякуємо молодим батьком за ідеальний приклад того, як сформувати самооцінку дитини.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2F%2Fwww.facebook.com%2FTheDFGmovement%2Fвідео%2F1458232957528109%2F&width=640&show_text=false&appId=163770197147737&height=360 Вранці перед відправкою Аля до дитячого садка, Рона стоїть з нею перед дзеркалом і виносить фрази, які її дочка повторюється:
«Я сильна. Я смарт. Я красива. Я поважаю інших. Я не краще нікого. Немає нічого краще, ніж мені. Я дивний. Я дивний.
За словами Рон, батько зробив той же для нього, як дитина, і він допоміг йому впоратися з усіма труднощіми. Цей ранковий обряд не займе багато часу, але він може змінити своє життя, життя ваших дітей і навіть життя тих, хто ви зустрічаєтеся по дорозі.
р.
"Я радий бачити багато людей, які починають робити те саме, - каже Рон.У сучасному суспільстві дуже важливо бути впевненими, скромними і мати почуття власної гідності. У всьому світі можуть бути жорстокі діти, але вони повинні знати, що кожен з них унікальний і чудовий своїми силами. й
Фото Рон Альстон Жр.
На основі щоденних новин, бульба
Дивитися також.
11 Відмінності між життєдіяльними та рідкими батьками
9 Фрази, які ви повинні сказати для ваших дітей кожен день
Проблемні питання, які допоможуть вести переговори з дитиною
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/dva-prostyh-voprosa-kotorye-pomogut-dogovoritsya-s-rebenkom-o-chem-ugodno-1363315/