Журнал GQ присуджував ці красуні титулу sexiest girls в світі

Британський журнал GQ нещодавно склав перелік 7 найяскравіших дівчат світу, підкорив нас у 2016 році.

Веб-сайт Я був приємно здивований новими іменами і оцінив вже визнані сексуальні символи. Я не можу зупинити пошук у цих позах.

Ганна Девіс.

Цей 26-річний американський буквально закохався в любов з виробниками купальників і нижню білизну. Ганна мріяла стати професійним спортсменом, але пізніше, отримав пропозицію бути обличчям відомого бренду, обравши модельну кар'єру.

Alessandra Амбросіо

Бразильський супермодель вже давно завоював серця чоловіків у всьому світі. Вона мріяла стати моделлю, оскільки вона була вісім років – і з хорошої причини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Селена Гомес

Так, Селена вже виросла з суперпопулярної дівчини Дісней та улюбленої Америки. Зараз вона співачка, актриса, Надзвичайний Посол ЮНІСЕФ. І один з найбільш бажаних дівчат світу.

Хайлі Клосон

Продемонстрована модель почала завоювати модний світ у віці 15 років. Фотографи захоплюють Haley, щоб бути новими. І для створення шикарних образів в дусі проповіді минулих десятиліть.

Кім Кардашян

Американська зірка з дуже жіночними формами не потребує введення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Ана де Армас

Кубанська-Іспанська актриса почала активно підкорювати Голлівудську пару років тому. За словами одного відомого журналу Ana є власником ідеального зовнішнього вигляду. Поєднавши свій талант, вона має потенціал стати суперстарим.

П'янка Чопра

У віці 18 років завоював серйозне звання - Міс Світ 2000. До речі, приянка добре співає і активно займається благодійністю.

Фото на Hannahbjeter preview,
свінгери
На основі матеріалу GQ

Дивитися також.
9 моделей розкоші, що світ прийняв, як вони
15 знакових моделей, які змінили концепцію краси

www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/15-kultovyh-modelej-kotorye-izmenili-ponyatie-o-krasote-1286065/