Підйомку до своєї матері перед друзями, а у відповідь отримав цей лист

Як мудрий і правий! Як дітям, так і батькам, варто прочитати як дітям, так і дітям. Згадувати частіше що важливо.

Мій дорогий 12-річний син, мій основне завдання - навчити вас життя.

На наступний раз ви хочете розкачати очі і клацнути з матір'ю, яка перевозить вас протягом 9 місяців, пам'ятайте це:

Я люблю тебе.

Пам'ятайте, що я протримую вашу руку, коли лікар висихає вас.

Пам'ятайте, що я підтримую вас у всіх змаганнях.

Пам'ятайте, коли я прочитав вам той же час, історія 461 разів? Щодня за 6 місяців.

Пам'ятайте, як я "помітити" коли ви закрили брюссельські проростки до собаки.

Згадайте, що ми всі були, коли ви навчилися їздити на велосипеді.

Пам'ятайте сьогодні.

На сьогоднішній день ви розкочуєте очі. Тон вашого голосу болить більше слів. Я пам'ятаю себе в моєму підлітковому віці.

Я не можу сказати слово.

Ваші друзі були в машині з нами, і голос у моїй голові сказав:

«Чи не маю справу з ним зараз, перед своїми друзями, або я повинен чекати до вечора, коли ми самостійні? Будь ласка, не дайте мені нігті мій малюк перед друзями.

І це, коли я отримав знак.

Почула пісню, що надходить з радіо. Я хочу знати, що любов іноземець.

Я почав співати разом з піснями, голосніше і голосніше. Я продемонстрував вас і ваших друзів, що все було добре.

Я спробував не помітити свого страшного обличчя. Я занурюсь на пісню і переїхала разом з ним.

Коли ви і ваші друзі вийшли з машини, я назвав вас вікном. Я посміхнувся на вас з великим посміханням і сказав: «Нехай не говорить мені, як це знову. й

595982

Незалежно від зовнішнього вигляду: 10 якостей, які роблять людину привабливим Warren Farrell: Чому ми запрошуємо партнерів та людей в цілому

Що ви дізналися сьогодні? Ніколи не завадити маму. Не говорячи з нею. Не прокочуйте очі, особливо якщо ви з друзями. Видання

Джерело: liwli.ru/world/podrostok-nagrubil-mame-pri-druzyakh-a-v-otvet-poluchil-eto-pismo/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное