Як зупинитися в Mediocre прямо зараз

І багато хто з вас знайде, що ви є частиною нас. Ви народилися великим або ви народилися медіатором. Пориньте, якщо ви є посередником, краще для вас не стати одним. І ви не зможете нічого робити про це. Що можна сказати про людей, які думають? Вони медіатори.

Подумайте про це. . й

ДаліКоли ви входите в офісІ твій внутрішній голос скажеш вам, "Чи я збираюся зробити мій робочий графік в перші 15 хвилин, і не дотримуватися Facebook," слухайте його і робимо те, що він говорить.

Коли Ви будете першим, хто прийде до вас вранці.І я скажу вам, "Я буду уважно послухати те, що вони кажуть," і зробити краще слухати, що говорять інші.

Коли ви А потім ви йдете на двір і ви йдете на двір.І я скажу вам, "Я пообіцяв себе не відволікатися під час своєї роботи, і забути про всі інші речі і отримай бізнес.

Коли Ви повинні виходити і їсти, і ви повинні їсти.А внутрішній голос скаже вам, «Я дуже хочу, щоб перейти до McDonald’s, але ми вирішили, що це час, щоб почати їсти здорову їжу,» піти в магазин їжі і купити курку і деякі овочі.

Коли Ви будете чекати, поки ви досягнете кінця життя, і ви повинні сказати, "Чи можна це зробити? йПотім ви повинні покласти склянку вина на вашій стороні, покласти його на вашу сторону, а потім ви повинні дивитися на останній епізод улюбленого епізоду, улюблений, улюблений, і піти на роботу.

Коли Ви збираєтеся піти в ліжко, а внутрішній голос скажеш вам: «Я хотів би зробити спорт, але я не можу дістатися до скелястої кімнати сьогодні. йЯкщо ви втомилися, то робимо чотири з них посередині кімнати.

Незалежно від зовнішнього вигляду: 10 якостей, які роблять людину привабливимМи любимо і ті, які ми робимо, є нашими дзеркалами.

Коли Ви будете приймати душ перед сном, і внутрішній голос скажеш вам: "Я хотів би втратити за вухами, я ніколи не рубати за вухами. йПослухайте його і потріть все для себе.

І коли Ви знайдете себе в кінці, в ліжку, і ви будете пам'ятати день до.І ви будете знати, що ви не в середині темряви. Це не ряд. Це не те, що ви шукаєте, що ви шукаєте, і ви шукаєте.

Ми люди дня, люди дня. Це вибір. Новини

Джерело: en.insider.pro/lifestyle/2016-09-13/kak-perestat-byt-posredstvennostyu-pryamo-sejchas/