Дивитися на що чудова стрижка! Вам просто потрібно зробити 4 хвости...

Багато жінок дивують, Як збільшити обсяг волоссяй Коли волосся тонкий, будь-який зачіска виглядає досить нудно, тому що є так багато спеціальних засобів для укладання, призначених для збільшення обсягу локонів.

Німецькі стилісти також є інвентарем. Вони вирішили проблему недостатнього обсягу волосся в самих несподіваних умовах! Шукаю зачіску в салоні M&M Friseure, я відразу почала мріяти про таку зачіску.

р.

Ви не побачите таких стрижок в нашому салоні краси! Стрижка для середніх волосся, що дає об'ємДуже швидко. З крадіжками рухів майстер розділяє волосся клієнта на 4 пасма і закріплює їх вертикально за допомогою зачіски.

Кілька точних рухів, і хвости обрізаються! Результатом є шик багаторівнева зачіска, яка виглядає об'ємним і живим. Я точно покаже цей відео на мій перукар!

Багаторівневі зачіски в тренді 2017 року. Якщо волосся вирізати таким чином, вони виглядають пишно: навіть прямі локони така процедура вигідна!

Не забудьте тільки одне: вам потрібно вибрати зачіску не тільки відповідно до модних тенденцій, але і з урахуванням вашого типу обличчя! Після всього, що ідеально підходить для однієї жінки, інший може виглядати абсолютно безглуздим.

Покажіть це відео для ваших друзів, не сумнівайтеся, цей спосіб різання волосся вразить їх і надихне їх експериментувати з їх зображенням!

Артикул

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері