Не знаю, як небезпечна звичайна іграшка.

Ця стаття є нагадуванням для батьків, дідів і малюків, які потрібно завжди бути оповіщенням! При спілкуванні з дуже маленькою особою, пам'ятайте про їх безпеку весь час.

Діти активно досліджують світ навколо них, і це тягне за собою ризик травми. Бабі падають з змінних столів, діти трохи старше одержують з реберця і керують сходженням на найбільш невідповідні місця. Вони піднімаються на небезпечну побутову техніку, можуть поставити щось в розетці.

Ви займаєте дитину яскравими іграшками і заспокоїте: в цей момент ви можете розслабитися, нічого страшного станеться. Однак, навіть в цій ситуації, запобіжники повинні бути прийняті і контроль за безпекою дитиниВ іншому випадку може виникнути труднощі.

Небезпечні іграшки ми знаємо їх Exist грати Неякісна, виготовлена з токсичних матеріалів, негативно впливає на здоров’я дитини. Такі іграшки можуть викликати ряд захворювань, але не викликати смерть. Музичні та рухомі іграшки з крихітними батареями всередині.

Варто пам'ятати, що дитина може видалити акумулятор з такої іграшки. Побачити, як захоплююча робота занадто велика. А діти люблять смакувати все, досліджуючи світ: ковтати маленьку дитину батареї можна легко!

Ця картина, без сумніву, знезаду. Ось ковбаса з акумулятором в ній: це те, що сталося з м'яса через 2 години.

Р

Якщо у дитини swallows штиклиНевідкладні речі з'являються. Ця солодка дівчина загинула через затримання її батьків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Не всі. небезпечні іграшки Ті, які мають невеликі деталі. Дитина може ковтати невеликий елемент, курка і пухнастий.

Нагадка про безпеку ваших друзів! Я сподіваюся, що ви пробачте мене, щоб мати таку жахливу картину в статті: цей образ буде привернути увагу до інформації, яка може врятувати життя багатьох малюків.

від 1 2 3 4 5+

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері