Ви сказали, що це простіше для чоловіків? й

Вероніка сидить на лавці на її в’їзді практично на годину, кріючись гірко, як дитина, змащуючи сльози навпіл з недорогою косметикою. Дуже погано. Життя втратив своє значення, і Вероніка була абсолютно небайдужим до того, як вона виглядала, а дивовижними поглядами рідкісних пасерів-за (і, здається, були її сусіди - через три місяці неможливо пам'ятати всіх мешканців високоповерхового будинку).

Яка жінка має серйозні проблеми?
- Чи щось неправильне, дочка?
Вероніка бажала відповісти ірделі, але в часі санк - перед нею стояла літня жінка в зношеному пальто. І голос... вид, компасионувати.

- Це сталося... - Veronica sobbed. - Це дуже погано.
Не лікуйте, сльози не допоможуть.
Сльози висушені самі, і Veronica раптом захотіли розповісти незнайомцю все, і що якщо вона відчувала краще?
Дзвоните до мене Aunt Lena, всі дзвінки мені це. Ми сусіди, я вісімдесят дев'ятий. Ну, покажіть мені про своє захоплення. Може бути, ми повинні прийти і мати чай.
- Я.

Через десять хвилин, Вероніка, заспокійливий чай з товстої керамічної чаші, скаржився на долю:
У мене є червоний диплом, я пишу кандидата, і чоловіки дивляться в мене тільки гарне обличчя, тонкі ніжки і що відбувається між собою. Я працюю 16 годин на добу, без вихідних, всі рахунки на мене. Главбух - це ретилінг, я єдиний, хто може прийняти це місце. Що? Я прийшов до директора, я кажу, що я готовий, я починаю розповісти вам, як і що змінити облікову політику, де зберегти на податки ... і він?
до Що таке?
до І сказав він: "І ви знаєте, є такий знак: для балансу головного бухгалтера необхідно спати з режисером." І він шліфує так погано ... з... ка! Я не можу допомогти.
- Ніщо, нічого, дочка. Можливо, ваш режисер був joking.
- Так, і потіли мене своїми руками - ще й жартами. Всі чоловіки є прихильниками, вони тільки хочуть одного. Чоловіки добре: якщо ви досягали чогось, то по роботі. І жінка, якщо вона отримала позицію, то вона подарувала комусь...
Молодий чоловік недавно сказав, що те ж саме мені, тільки про те, як погано це бути чоловіком і як легко і добре для жінок.
до Він туман! Жінки не можуть зробити кар'єру з інтелектом і знаннями. Для чоловіків набагато простіше.
Добре, ранок вечора життєздатний ... перейдіть до ліжка. Подивитися на неї і це вийде.

Вранці Вероніка прокидається в тілі молодого чоловіка. Вона була багато веселощів: як вона була ще половина дупа знайшла брюки на підборіддя і волосся на животі ... але це все ... slurry у порівнянні з почуттями бідної дівчини, яка раптом мучила на самому, що ні є реальним сексуальним ... ooh, і приклеювання не всередині її, але зовні, і навіть в стані ерекції. Після тижня Віктор звик до свого нового тіла, навчився голитися і зволожувати стоячи (і це, я розповість вам, не... Я не просто) і пішов, щоб отримати роботу. Тверда людина сорок років в дорогий костюм чітко насолоджується читанням резюме.
- Ну, Віктор Андрєевич, диплом університету – це гарна рекомендація. І Ваші знання гідні. В цілому чоловічий бухгалтер – це рідкість. Коли ви можете працювати?
до Як мінімум прямо зараз. Чи можу я прийняти?
Але є один стан...
- Я слухаю.
до У нас є вечеря, дитина.

Шахрай