Різні.

Один хлопець, Алік, який навчався з мене в групі, мав досить рідкісну якість - він не дбає про те, що люди думали про нього. Ця якість, яку він експлуатував в хвіст і манек. Ставка з усіма в рядку, що замочить якусь кімнату (наприклад, щоб він зійшов до гуртожитку до першого поверху повністю голий). Але оскільки він вже втратив багато грошей на таких ставках, він став більш складним для пошуку клієнтів. Нарешті, один раз знайшов деякий студент burdock-young, з яким він став на величезний, в той час, кількість (25 рублів, потім майже стипендія), яка буде подорожувати від факультету до гуртожитку (стоп 7-8 на метро) у фліпперах замість взуття. Незамінним умовою передбачено, що вся експедиція повинна відбуватися в присутності лопуха.
Напередодні тесту бурдок був повним оптимізмом і сказав, що коза Alik не розуміла одну елементарну річ, чому він не досягне успіху. Скоро, наступного дня Аліка відкидає своє коричневе взуття Югослава, зв'язує його бузок, дає йому лопок, і піднімається в фліппіни з великою складністю, оскільки його лапи є гігантним депропортуванням, як качка. Потім піднімаючи ноги і піднімаючи фонтани бризок (пудли, пізня осінь), досить скидається через прохідні двори до станції метро «Парк культури». На метро громадськість ебать, Аліка, як звичайно, спокійно кладеться і стрибає в метро. поліцейський і поліцейський не допускається всередині. Один, трохи відвертий, прокидається, гойдалка приходить до нього, говорить, як, добре, тепер ви розумієте свої помилки, і пропонує платити. Але stubborn Alik каже, що це не навіть ебать вечір, не було ніякого договору про режим транспорту, я буду автобусом. У автобусі зупиниться щітка година, кожен автобус береться бурою, і коли кожен штовхає, щоб потрапити, є завжди хтось на фліппінах, які він не може рухатися, незалежно від того, скільки він кидає. Нарешті, ще один автобус відкриває задні двері прямо поруч з Аліком, він стрибає на сходинки, а потім виходить, що фліппери на сходинки можна покласти, а ноги - не, він, ковзаючи, як Дональд Дак в мультфільмі Дісней, кілька разів пом'якшує на сходинки і стрибки безпосередньо під ногами незручного натовпу. Безперервні пасажири, що відштовхують Аліку своїми ногами, роблять посадку, але він, збираючи останню міцність, піднімається з асфальту і керує стрибком назад до нижнього кроку. Бурдок стискає на передній колодці. Тепер фіксуються фліппери і двері не закриваються. Водій бачить деякі фіксуючі хвости в дзеркалі і повідомляє, що до тих пір, поки пасажири витягують свою рибу в салон, автобус не буде кудись.
Тим не менш, люди, які прийшли до своїх почуттів після посадки, помітили, що це таке ідіот у флізерах, через які всі неприємності піднімаються на розрив. Нарешті, деякі тітки приймають ініціативу і шути до водія, вони кажуть, приводять трохи до посту поліцейського руху, цей холд і хольган буде передано до міліції. Alik бачить, що він виходить якось повністю сором'язливою, потім блискуча ідея приходить до свого розуму, і він живить на всьому автобусі: «Що ти?» Наречена!!! Я спортсмен, я дайвінг тут в басейні Seagull, і я просто мав моє взуття, що виїжджали в шафі. Що ви думаєте, що я повинен бути ходьба в місті? Всі зміни, кожен починає відчувати себе шкода, допомагає піднятися. Є загальне хутро благородності від тих, хто розлучився нездатним. Так само тітка тепер рушить до водія, не скажеш, йде до міліції. Кожен починає запитати Аліка про деталі того, чи було взуття добре, і він, повністю включений до ролі, зі сльозом, розповідає про те, як він закривав тільки коричневе взуття Югослава, крім рідкісних, великих розмірів. І в цьому моменті популярної небезпеки суб'єкт стоїть поруч з Аліком раптом бачить, що хлопець стоїть на передній суді, що тримається на контролі, а не його руку, пара коричневих п'яти взуття висить. Він шує, вони кажуть, попереду там, швидко виглядають, взуття Югослава?. Він сказав, що так, і він шует “Чому вони, ваші шарфи” і “Я подрібнююю цей тиф” починає розірвати вперед, він не зникає, потім він жив “тримувати цей бітч з взуттям, там, попереду”. І знову підійшов шум, і знову водій рушить прямо до міліції. Брутальний водій оголошує в мікрофон, який він буде йти, але не до міліції, але до психіатричної лікарні, щоб їхати на всіх. У цей момент вони приводять до зупинки, двері відкриваються, лопуха з його взуттям стрибають з автобуса, кілька любителів правди кидають його, а Алік стрибає ззаду, в повній розпаді. У цей момент ті, що стоять на зупинці майже не мали масової безсонності, коли вони побачили, як людина в фліпперах летить з автобуса в величезному стрибку, кидає бруду до вух з пудли і шаутів «Вайт, кожен!» Я злову себе! добре, готуємо чверть! Через місяць, провадження тривало, хто повинен платити кому.