Здоровий спосіб життя для чоловіків

Експертна консультація:

Чи може людина завжди звертати увагу на свій раціон?

Правильне харчування в більшості випадків є невід'ємною частиною самодогляду. Ви не зможете зберегти здорову вагу, якщо ви дотримуєтесь здорового харчування. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Вправа є великим, але якщо вони не можуть сказати мені кількість калорій, які вони отримують щодня, я знаю, що вони не переглядають свою дієту. Ви повинні їсти тричі на день, але це все про контроль порції. Наприклад, багато чоловіків пити пиво. Але загорнути близько 150 калорій, що містяться в одному може пива, типовий чоловік повинен джгути милу менше 10 хвилин або вправа 15 хвилин на степпері.

Чи потрібна фізична вправа?

Дуже просто: залишатися в хорошій формі або отримати його, ви повинні навчатися і залишитися активним. Згідно з останніми федеральними рекомендаціями, розробленими в США, це означає, що вам потрібно кардіо тренувань принаймні 30 хвилин, щоб потіти 5 днів на тиждень, плюс 2 дні тренування гантелі або інші силові тренування, щоб побудувати і підтримувати м'язи. Маленький час? Виконайте інтенсивні енергійні вправи, такі як бігання, швидке велоспорт або теніс, і ви зможете виконувати свої тренування кардіо лише за 25 хвилин 3 рази на тиждень.

Вправа захищає від багатьох захворювань – від хвороби серця до раку кишечника і депресії. Це найкраща причина, щоб почати навчання прямо зараз, незалежно від стану здоров'я. Але якщо ви більше 45, обговорити ваші плани з лікарем, перш ніж розпочати навчання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Д-р Сейболс каже, що прості кроки можуть мати значний вплив (особливо якщо ви просто починаєте), щоб отримати форму після довгого хвостовика на "софа-пошта". Залиште свій автомобіль далеко від роботи, ніж зазвичай, щоб пройти додаткову відстань. Візьміть сходи замість підйому ліфта. Він також консультує багатьох пацієнтів з носінням педометра для вимірювання кількості кроків, які вони приймають щодня. Хороша добова мета - взяти 10000 кроків.

Джерело: /users/104