гойдалка - не тетка )

Сьогодні Я потрапив в страшний джем на третє кільце в Москві. На швидкості 3 кілометри на годину, і це була максимальна швидкість. Я не захоплю запасів протягом декількох днів.
Я забув вечерю, і я забув на обід. Тому не дивно, що почуття голоду у мене протягом години наповнилося відчуттям ненависті для некомпетентних міських лідерів, які не в змозі організувати нормальний рух у місті. І незважаючи на те, що в потоці перед мною тканий розпис «Ока» з написом «Доставка піци». І звичайно ж, ця гостра піца була фотографована вся її слава і пасувала на задніх дверях. Також було написано телефон. Я не можу стояти його і занурити його.

Привіт! Дівчина, це доставка піци?
- Так, завдяки дзвінку. Як дізнатися про нас?
Ваш автомобіль десять футів перед мною. Це говорить все.
- Так, океї. Яка піца? Ви готові замовити?
Я чесно не знаю, що удачі це, але я готовий їсти. Чи можна зв'язатися з водієм і попросити його продати мені?
- Ух-ух. Я думаю не. Ми працюємо над замовленнями, і він приносить піцу клієнтам, які вже зробили це замовлення.
- Дівчина, ви розумієте. Це тригодинний джем трафіку. Ваші клієнти збираються помирати, поки вони не знайдуть. Піца буде холодною, потім. Клієнти будуть одягатися. Я думаю, що це набагато простіше, щоб ви відправили інший автомобіль навколо цього пошкодженого джемінгу і продаємо мені піцу кур'єра. І всі будуть щасливі.
до Ні, ви не можете. Вони вже замовлені, і ви не Але ви можете розмістити замовлення прямо зараз.
Де? Трафік?
- Чому? Якщо, наприклад, ви знаєте, що протягом півгодини ви будете в деяких відомих будівлях, магазині або іншому місці з адресою, я можу відправити машину там. Просто покажіть мені.
Як я можу сказати, що я не знаю, як довго я буду тут? На третьому рингу немає будівель або магазинів. А кур'єра, яку ви відправили, також буде загиблим. До мене легко зв'язатися з особою.
- Зачекайте хвилину, я дізнався. Який номер автомобіля?
- Е 123 МН.
до О, я отримую його. Зараз. Ханг на трубі. (Після паузи.) Я знайшов. Це Толя, і він має два палаючі замовлення там.
Я сказав, що ви не встигли нікому. Зателефонуйте своїм клієнтам та поясніть ситуацію. Ну, це не ваша несправність, що є трафіком в місті. Розкажіть їх.
- Один вже званий. Бойові дії.
до Ви йдете. Я попередив вас.
до Він бореться і готовий чекати. Він прийшов час. І він сказав, що він пише газету про те, як ми з піца. Він розповість, як довго він чекав.
- Ну, ви можете побачити, що він бракер, право? Чому б хтось хотів, щоб нести піцу? Не забудьте йому, що ви закриті, зламали і не працювали. Забудьте свій телефон назавжди.
до Не забудьте. Це наш звичайний клієнт, і він отримав знижку. І він сказав, що цей випадок не залишить його таким чином.
- Все правильно, ебать його. Що про другий клієнт? Він не викликав, зробив він?
- Не ще. Він не буде поспішати, і він не боїться.
- Не терміново? Він не потребує Людина, яка дійсно хоче піци, буде викликати п'ятдесят разів. Якщо він не викликав, він може забути, що він замовляє. Що він отримав? Я готовий їсти його і платити додатково за терміновість.
- Зачекайте, я спробую зв'язатися з водієм. На сьогодні, океї? (Sideways) Len, дати мені другий телефон. Привіт, Толик? Ну, де ти? Де? Я не отримую. Де? Я, отримав його. Що про замовлення? Що? Як ви доставили? Дійсно? Ні, реально? Доброго дня! Альона? І другий? Що? Тол, я не можу почути тебе. Що? Що? Що я торкався тебе? Тленка, будь ласка! Привіт! Це Кочумаров, він є нашим постійним клієнтом. Ну, Толик. Ви хочете мені... Що? Що? Як ви можете? Що? Ні, ти лежиш! Покажіть мені, що ви лежите! Толик, ви будете втілювати Віктора Івановича! Ви розумієте мене? Ні, ви розумієте мене? Okay, відэа, Tolik. Я не хочу знати тебе! І я не чекав від вас. (Я) Привіт, ви слухаєте?
- Так, я слухаю. Що сталося в Tolik?
- (Походи через.) Він пішов!
- Чи він кинути? Чудовий! Тоді я зловлюся з ним, купивши його останню піцу, і це буде його терпіння.
до Ні, це не буде!
Чому, то, якщо він вогневий? Чи хоче він доставити останнє замовлення?
Про нас Він не буде! Зробляйте цю піцу!
(Соббінг перетворюється в гістерики, а короткі роги назавжди.)