Дозування )))

«Коради, загальний медичний огляд оголошується!» - сказав директор. Ті, хто не пройде, не допускаються до роботи.
Я люблю ідею, я, нарешті, перевіряю своє серце, щось занурення мене пізно. І пальцем болить після поганої футбольної гри.
Вибираючи вільний день, поїхали в клініку.

«Перший виїзд до сьомого, а потім до десятої кімнати»,
На дверцятах сьомого офісу вішали знак «Сегон». Що мені потрібно.
Привіт, я дивився в офіс.
Приїжджайте, юна медсестра посміхається.
Лікар, що подряпиняє щось на папері, не знімаючи очей, запитав:
до Що ви отримали?
Ви знаєте, мій палець, мій нога, болить. Я...
«Зробити ніготь», він не дав мені закінчити.
Я витягував мої кросівки і мій стик. Лікар зробив швидкий вигляд і сказав мені, щоб поставити все назад.
Зробіть спиртовий компрес на два місяці. Потім ніготь відходить. Зняти свої штани, він видається без переходу.

Я зустрівся з ним мовчно.
Ви ще маєте іспит? медсестра сказав акуратно.
Недбалий.
- Візьміть штани від.

Я витягував мої штани вниз, лікар витягував мої штани вниз, медсестра виглядав вікна.
- Ммм, лікар метелик. - Поставте штани вниз і поверніть навколо.
Я дивився в медсестри непристойно. Вона зберегла вигляд вікна. Я повернувся до лікаря.
- Вигин над, він сказав.
Я вивернув голову і вирішив бути вирощеним, але він не дав мені.
- Згорнути! Поставте руки в диван.
Я даю, що мій штани і відпочивають руки в коробку, покриту червоною шкірою молодого дерматика.
Що ви хочете побачити там? - Я запитав.
Повернувся до мене. Я знову повернув голову, і я відкрив мій рот до кричу, але все я отримав збив "Я ла'ам!", тому що лікар вже витягнув на рукавиці, збив гель-пальцем і подрібнив його вгору мій ас.
Після декількох секунд він прокинув його випадково:
- Отримати одягнений! - до мене, і - Сфінктер сильний, немає геморої - до медсестри, які написав щось на моїй картці.

Я пішов з офісу.
Відчуття гелю в області проникнення хірурга пальця, я пішов в десятий офіс, одягаючи. "Одно час, не 3.14дорас," Я сказав себе. У офісі було закрито, тому я подумав, що я повернувся пізніше.

Далі в лінії був оптимізатор. Не пропустіть своє ім'я. Я був правий, і я швидко перевірив очі і пішов до ендокринолога.
Велике тісто, запитав пару питань, стояв за спиною, кладуть її потужні пальці навколо шиї і вичавили. Мої очі вийшли з моєї орбіти. Я зловив і запитав:
до Що ви робите?
- Тиреоїдне тестування. У вас немає нічого, вона пускає її шию і кашлю. Чому вони завжди атакують? Чи знаєте вони, що якщо вони починають обстеження з фронту, вони можуть потрапити в обличчя?

ЕКГ зробив без надлишок, хоча трохи проціджують, коли молодий лікар кладе на гумові рукавички. Але вона не дбала про мене. Я зрозумів, що зараз ці рукавички будуть асоціюватися з хірургом пальця для відпочинку його життя.
У кабінеті УЗД мені довелося перевірити свої нирки. Лікар, з великим келихом, сказав мені, щоб лежати на дивані, поверніть його назад до нього і злегка опустити мої штани. Я здув трохи.
І коли я побачила його, з рукою в рукавиці (!) тримаючи якусь клаптяву, і змащуючи його гелем (!!!), я був дійсно рубаний.
«У мене немає геморой», – я мунтував, прокладаючи на диван.
«Увімкніть, що чудово,» людина подушила, і почала їздити на спині з тим, що змащується гелем. Я не можу розслабитись до того, як іспит було завершено.

Залишилося пройти невролог, уролога і десятий номер.
Я пішов бачити невролога, досить збуджена. Гарна жінка вказувала на мій стілець, торкнувшись колінами з гумовим молотком, і сказав мені, щоб досягти і доторкнутися кінчика носа.
Я був здивований, але руки розтяглися.
Чи потрібно торкнутися ніс своїми руками?
«Перший, а потім інший», – відповів вона.
«Окай,» Я не зданий і витягнув свою руку до неї.
«Для мого носа» виправила, шукаючи мене серйозно.
«Соррі», «Я змащував», «це поганий жарт. й
Я не хочу йти до лікаря-уролога.

Досягий номер десять. Ніщо було написано на офісних дверях.
- Я поклав голову через двері.
- Для медичного обстеження? - Ділово просить літню жінку.
Так.
- Приїхати Візьміть штани.
"Щоб можливо уролог, - думав я, витягуючи мої штани знову.
«Турн навколо».
- Вибачте мене?
Вона повернулася до неї без слів і притискала мене на спині, щоб згинатися. Чи є у вас астма? вона запитала.
Я похилий безшумно на стіні, дивую, як визначити наявність астми.
"Так, я відповів, якщо вона могла бачити, що у мене є проблеми серця.

Почула лизачку процідженого зуба, і я відчув її пальцем, де був хірург.
Ви протестували геморою? вона запитала.
Я повернула голову, зустрілася з очима, що шукав мене, і недбалий. - Ну, так що ви прийшли сюди? - вона зволожується, тягнувши її зубчиком, - Прогулянка, ви просто пом'якшуєте голову. Отримати одягнені.

Як я вдягнувся, я думав казку про те, що я не звернувся до мене.
Я запитав, як ви знаєте, що я мав астму?
Чи можна визначити наявність астми з заднього проходу?
- Я шукаю картку. Перейти до лікаря-уролога, як %@y, вона відправила мене.
І ти знаєш, що я тебе розповість? Я люблю урологів. З того, як уролог в моєму офісі не збирав своїх мурах! Запропонувати кілька питань і відправлених у миру.
Весь шлях додому, я чую собі пісню Мумійна трол "Не буде карнавалу, немає карнавалу." Тільки замість слова «карнавал», наполегливо слово «гемороїди» потрапила в мову.