Якщо ви хочете, щоб розпочати вагітність, то подумайте про цікавий і смішний спосіб повідомити чоловіка про вагітність. Потім можна пофарбувати таку стандартну процедуру яскравими фарбами, і ваш чоловік буде дійсно дивним. Ось п'ять способів розповісти коханій людині про вагітність.
Смішні і романтичні.
У вас є романтична вечеря в домашніх умовах, легкі свічки, перетворюються на відповідну музику. Нехай все буде відпочивати на вашому чоловікові. Але коли чоловік запитує питання про те, що це свято про, мовчить.
Намагайтеся подарувати чоловіка будь-які підказки про те, що ви будете робити. Для цього можна замовити блюдо або торт у вигляді ратуші. Виберіть скатертину і набори з дитячими малюнками. Я впевнений, що це буде твій чоловік, щоб зробити правильне рішення.
Повідомлення.
Пишіть перед вікнами вашого будинку (на асфальті або білборді) повідомлення до вашого чоловіка. Це може бути у вигляді вірша або складається тільки з декількох фраз.
Наприклад, можна писати в кольорових тонах "Мій дорогий, ми скоро будемо маму і тато!" Я люблю тебе. Ваш М.
Я впевнений, що ваш чоловік буде любити лист, який зробить його щасливим, коли він приходить до вікна з чашкою кави.
святковий
Якщо ви готові чекати на новини, то це спосіб для вас. Виберіть будь-який майбутній відпочинок.
Це найкраще, якщо це приватний відпочинок для вас і вашого чоловіка. Купити невеликий подарунок і листівку, в якому замість привітання напишіть "Ви скоро будете мати дитину".
Поставте подарунок під подушку, на передній сидіння автомобіля або на кухонному столі. Дивитися на реакцію чоловіка, який знаходить такий сюрприз.
Прогнозування
Розмова до «прокладки» прогнозів. Якщо у Вашому місті є чарівні магазини та фен-шуй.
Зробіть угоду з продавцем заздалегідь, і переконайте чоловіка, щоб купити квиток з прогнозом.
І він перетворює його навколо і він каже: "Ви збираєтеся бути тато на 8 місяців."
Телеграма
Надішліть чоловіка телеграму. Уявіть, що чоловік не підозрює нічого, сидить в домашніх умовах, розслабляє. На дверцятах є дверний дзвінок. Ось лише кілька слів: «Мій дорогий, я вагітна». Шукайте реакцію чоловіка. Я впевнений, що він поцілунить вас.
Дуже задоволена, щоб розповісти чоловіка про вашу вагітність. Все залежить від вашої фантазії, бажання, креативності та здатності перевести свої ідеї в реальність. На додаток до цих методів можна приховати замітку з вирощеною фразою в улюбленому торті чоловіка, створити цілу гра-головоломка для нього, коли він дізнався про вашу ситуацію, пройшовши ряд простих питань тестування вагітності.
Головне - врахувати реакцію людини, його темперамент, темперамент. Не кожна молода людина любить бути творчою і жартованою. А якщо ваш чоловік серйозний і строгий, то оберіть більш простий і більш класичний спосіб, щоб повідомити, що незабаром ви станете батьком і матір'ю.
Джерело: /users/104