374
Дайвінг в самохідному підводному колясі: необмежені можливості для спілкування з природою
Продовжуючи ідею Паралімпійських ігор, художник Суе Остін створив самохідний підводний коляска, що дає можливість дайвінг для інвалідів. Ідея стільця є частиною створення Spectacle! вистава, організована художником, яка є серією спеціально знятих і живих художніх виставок, які показують себе та її підводні пригоди.
Суд Аустені завершився в колясці в 1996 році, але приурочивши себе «збагачення способу зрозуміти і спілкуватись своїм досвідом іншим, як хтось вимушений використовувати коляску; розкриваючи глибокі проблеми самопрезентації; і занурення з тими, хто дивиться «люди з обмеженими можливостями» як різні». Вона перетворила стілець за допомогою фахівців підводного плавання, які встановили дві дайвінгові прилади і індивідуально виготовлений фін, щоб полегшити роботу.
Остін каже, що ідея прийшла після того, як вона дізналася, як дайвінг підводного плавання в 2005 році, і дайвінг став основним хобі. «Коли я говорив експертам про це, інженери сказали, що це не буде працювати, тому що коляска почне обертати, оскільки вона не була призначена для переміщення підводних вод». Але я був впевнений, що він буде працювати, вона розповіла BBC.
Для проекту Остін придбав коляску від служби охорони здоров'я та провів місяці, пристосовуючи його для купання. "Справді, це було набагато більш складним, ніж я очікував, - говорить Суд. Вона змінила підлокітник, щоб сформувати плавники, які необхідні для управління підводом.
Джерело: /users/78
Мінімалізм в японській мові: міні-хаус для двох сімей
5 Способи, щоб розповісти чоловіка про вагітність