І знову!

У мене є відносна: гучний, непрозорий, але по-своєму хороший бабуся. Ільлітрат, але вроджений і з такою потужною енергією, підтриманий пронизним поглядом з підборіддя чорної брови, яка змушує багато, багато, з набагато більшим інтелектом для обійми. Але це не те, що це про. Нещодавно на ювілейному святкуванні сестри вона розповіла історію.

вона була навіть здоровою, коли вона була молодий. Вона мешкала в невеликому місті, працювала в хімічній рослині на концентраційній заводі, перетягнувши величезні пляшки і бочки з реагентами. Для шкоди вони були оплачені додатково, видаються харчові марки. Вона взяла талони, але відразу відварила інші продукти. «Я з цим молоком і сметаною, твій коров краще!» Після того, як вона купила всі щомісячні харчові марки, переважно все: серце, печінка, легені, кістки. У ці дні нормальне м'ясо пішло десь, тільки требуча до народу і отримала там. Виявилося повну сітку, ви знаєте, перед цими мережами-авокською, об'ємом половини мішка. У другій руці ще одна сітка, вона поставила в неї дьогий качок, мені довелося мити в домашніх умовах. Від імені:

Я збираюся додому з двома мішками. Набридло як собака, темний, пишний, дощ дріжджів. Поки хтось ріже мене прямо за мною. Сісти вниз, або краще сказав, укласти вниз. Я помітив свої мішки в інерції, вони змащуються на що-небудь, але я провів їх в руках. Тексти пісень, а це означає: Поруч, як на дивані, руки викладають на спину, під ас гладко, тільки спинка дивана нахиляється назад. Довгий час, коротко кажучи, я кладаю, але я починаю, скручуючи, щоб отримати вгору. Я отримав мої сумки. Якось я отримав, але тільки зламав від дивана і пару кроків не встигнути взяти, знову він збив мене під обшивкою. Я хвилюю мої сумки знову, знизився, приклеїти до дивана, потім перевернути, отримати... Що це таке? О, мій Бог, диван знову...

Те ж саме стосується іншої партії в інциденті.
- Я рушій мій Запорожець повільно. брудний, темний. Я на ірті, немає права. Припустимо щось величезне падіння на капюшоні і закріплює вікна на машині. Моя «констипція» вже гачеться. Я на гальмах. Я не можу бачити щит. Потім щось очищається. Що було? Просто перемістив, знову на мій бідний "Запор" щось... Це знову? Покинувшись, я чекаю, чи може він вийшов з шляху? Я прийшов до мого почуття, доторкнувшись.
... О, мій Бог, це знову...

Плотогон