Картонний велосипед

Чому відступають колесо? Це право, не так. Ви можете зробити це з чогось абсолютно несподіваного і для того, як не менше $15, як і зраїль Isharom Gafni.

Його велосипед комфортний, екологічно чистий і довговічний, так як ви навряд чи хочете красти його.

Також можна їздити в дощ. Не хвилюйтеся, картон не пом'якшить, подумав Гафні.

Крім того, якщо ви важить 300 фунтів, і це дощ зовні, можна сміливо піти на дорозі на велосипеді: дощ не зашкодить йому, і він може витримати 300 ніг легко.

Габаритний зображення

Спочатку ізраїльці захотіли зробити каное з картону. Я працював над ним дуже довгий час, зробляв багато всіляких схем, але результат цієї довгої роботи був велосипедним проектом. Дуже дякую за те, що вони говорять.

До речі, якщо ви вже хотіли купити себе таким велосипедом, ви можете стати вставкою, тому що вони ще не на продаж - так далеко є одна унікальна копія на складі (і це, звичайно, велосипед інвентаря).

р.

«Я хочу зробити свій велосипед ще краще, тому я не знаю, коли я зроблю пропозицію. Але я думаю, що вони хочуть, це прискорить процес виробництва, говорить Іжаром Гафні і збирає картон, адже ціла партія велосипедів буде потрібно більше одного кілограма картону.

Але що Gaffney вже обчислюється, це буде коштувати $15, щоб зробити один велосипед, враховуючи всі ресурси. Але це не включає роботу, тому не збудеться!

Джерело: /users/60