Мертве море: джерело здоров'я

Мертве море - це абсолютно безтурботний організм води, який є відмінним джерелом здоров'я. За кілька днів, проведених на узбережжі, стан пацієнтів, які страждають псоріазом, нейродерматитом, вітільго, склеродермією і ecne серйозно покращується. Хронічний артрит і поліартрит, артроз і невралгія відступають. Крім самого моря, на цих берегах є гарячі джерела сірководню, які також використовуються для лікування.

Мертве море - унікальний і неповторний феномен. Гідрологи з'ясують, що насправді Мертве море не є морем, але незливе озеро поповнюється водою однієї річки і непристойними дощовими потоками. І в той же час вони помітять, що Мертве море не на всіх великих родичах від інших морів: 76 кілометрів довжини, тільки 17 ширина, але глибина ярмарок - стільки трьохсот і п'ятдесят метрів. Я не знаю, як це було вимірено, безумовно, не з підводними дами, тому що дайвінг в воду тут проблематично.

Щильність води в Мертвому морі полягає в тому, що навіть об’ємне визначення законних потреб архімдів. Занурення тіла в цій рідині практично неможливо - штовхає, плавати нереально - але як добре вона лангушує на поверхні! Однак слово «вода» тут також досить умовно, тому що на першому дотику стає зрозуміло, що це все, але не вода – тепла, оксамитова рідина, про яку хіміки можуть говорити годинами – в перенасиченому розчині міститься майже весь періодичний стіл.

Камені на краю серфінгу покриті соляними кристалами, схожими на морози, соляними кульками, такими як великі білі намистини, розсіяні прямо на березі, оббивають під підошви сандалі, і ви, заморожені, дивляться кольори заходу сонця, більш ніж коли-небудь гостро відчувають унікальність і унікальність кожного проходу.

Джерело: /users/117