607
Жива кліторія
Для того, щоб купити новий персонал, необхідно наш офіс. Насправді, нам завжди потрібні персональні дані, але цей час наше бажання дуже вдало збіглися з наявністю грошей в бухгалтерському відділі. І такі збіги відбуваються значно рідше, ніж парад планет! В цілому я зателефоную Fidosh другу компанії "Данделіон" і замовив комп'ютер. На наступний день його секретар інформує мене, що все готове і ми можемо приїхати. З цієї нагоди від імені головного, я переоснащую машину PMG (Повна машина Gads, канар, ака патрульна моторизована група, відрізняється від нормальних автомобілів за допомогою бризок, втомленого двигуна, синього стриптизу на боках і блимає світло на даху) і при максимальній швидкості PMG (не менше 50 км / год) Я ходжу на компанію. Тим не менш, мій друг втомився від очікування і лівої, забуваючи попереджати підлеглих, сидячих в офісі (чолово подобається директор цієї компанії), що Покупець приїжджає. Загиблими були діти. Один з них списав на... добре, кожен знає де... секретар. Вона прокинулася в наступному номері і пообіцяла викликати поліцію. По суті, вона, безумовно, не викликала ніде.
Але точно 10 хвилин пізніше я впав в офіс. У міліції уніформи, з гарматою на боці і надзвичайно приступним поглядом, адже від антіпації володіння новою особою, всі інші думки випаровуються повністю. Люди торгують. Далі було діалог:
Мені: Ви готові?
Guys (R): Ми насправді не...
Мені: Ти чи ні, я не дбаю. Власне, Ваш секретар називається. Але ви, ймовірно, це самі.
Р: УВАГА! Наша Марина жартує з нами...
Мені: Ні дівчині! Я полюся по місту на автомобілі, і ви отримали жарти. Що б ви хочете, я повинен прийняти його зараз! Шукаємо вікно і побачивши PMG там, хлопці запропонували мені дуже милий портрет президента США Грант на зеленому шматку паперу замість зібраної особи. Я думав, що вся компанія пішла божевільна. «Ви знаєте, скільки я маю?», Я витягував з моєї кишені товсту упаковку готових грошей і гордо показав її на піонери.
Німецька сцена переривалася мій друг, який повернувся в час. За його словами, офіс, в якому дійсно дещо нагадує приймальну кімнату лікарні Кащенко: поліцейський, стоячий, як дід Ленін, промовив пучок рублів на своєму співробітнику, і він бореться з зеленим векселем!
Коли це все зрозуміло, я нарешті отримав штат, і ми мали пиво для примирення. З тих пір, щоб уникнути непорозумінь, я намагаюся не їхати покупками в уніформі.
Але точно 10 хвилин пізніше я впав в офіс. У міліції уніформи, з гарматою на боці і надзвичайно приступним поглядом, адже від антіпації володіння новою особою, всі інші думки випаровуються повністю. Люди торгують. Далі було діалог:
Мені: Ви готові?
Guys (R): Ми насправді не...
Мені: Ти чи ні, я не дбаю. Власне, Ваш секретар називається. Але ви, ймовірно, це самі.
Р: УВАГА! Наша Марина жартує з нами...
Мені: Ні дівчині! Я полюся по місту на автомобілі, і ви отримали жарти. Що б ви хочете, я повинен прийняти його зараз! Шукаємо вікно і побачивши PMG там, хлопці запропонували мені дуже милий портрет президента США Грант на зеленому шматку паперу замість зібраної особи. Я думав, що вся компанія пішла божевільна. «Ви знаєте, скільки я маю?», Я витягував з моєї кишені товсту упаковку готових грошей і гордо показав її на піонери.
Німецька сцена переривалася мій друг, який повернувся в час. За його словами, офіс, в якому дійсно дещо нагадує приймальну кімнату лікарні Кащенко: поліцейський, стоячий, як дід Ленін, промовив пучок рублів на своєму співробітнику, і він бореться з зеленим векселем!
Коли це все зрозуміло, я нарешті отримав штат, і ми мали пиво для примирення. З тих пір, щоб уникнути непорозумінь, я намагаюся не їхати покупками в уніформі.