І міліція має почуття гумору.

Що було навесні.
Моя дружина і я пішов на котедж на вулиці Молодогвардейська. Якщо хто знає, після переправи з Богенко, Молодогвардейською перетворюється в порожній прямий прохід між заводами і заводами, і закінчується поліцейською станцією руху на перетині з московським кільцем. Таким чином, ми їдемо себе, перейдіть, як, не rush, а потім при вході в пост, ми бачимо товсту, задоволену опікуну, швидко підіймаємо дорогу і кидаємо смугастий стрижень в зварювальному жесті.
Далі відбувається наступний діалог (G-Gaishnik, I-I):
G (риба, що натискає на обличчя): Добрий день! Ви просто взяли участь у зйомок нового документального фільму з прихованою камерою! Вітаємо!
Я (з посміханням у всіх серйозних образах навколо об'єктива):
Дякую за привітання. Що таке кіно?
G: Я не можу розголошувати назву роботи, але якщо ви хочете, ми можемо піти в номер редагування, щоб переглянути знятий епізод за допомогою вашої участі. І принести документи з вами ;-
Я (повно спійманий): Я отримую! Приїхати :-
Прийміть на пост.
G: Ось епізод вас.
Показує картину на моніторі з нашим автомобілем і написом 90 км / ч.
Я не пам'ятаю фото, оскільки принтер розбитий.
Мені: Це жах, але це океї. Чи можу я піти? ;-
D (перевага посмішки): Почати! Хочу запросити Вас взяти участь у благодійній лотереї. Квиток = 100 рублів.
Я (майже сміється): З задоволенням! :-)
Я шукаю тебе. В той час як поліцейський пише квиток, запитаю.
Мені: Де перемога? Лотерея - виграш;-
Г (необхідно): Ось ваш виграш - автограф кінорежисера!
Поруч мені блакитний квиток.
Я (на мій голос) Спасибі! :-)
Члени! Про нас Якщо ви йдете назад, подивіться, камера висить на цей міст. Коли кожен запам'ятається ;-
Після цього, до мого сюрпризу, я став більш поважним правилам і господинями. Є також люди з почуттям гумору. Поруч, Я не зустрів більше таких товарів. :-

Кредит: T&D