Чи можна приймати подарунки долі?

Позитивна психологія запевняє нас, що удачу можна приваблювати до вашої сторони. Як зробити себе щасливим? Психолог Філіп Габієр, доктор психологічних наук, професор психології Вищої школи комерції, автор Прайсу для Лак і практика для оптимізму, один з піонерів позитивної психології у Франції, пояснюється.

Лак є об'єктом бажання і об'єктом преюдії. Отже, вважається, що є два типи щасливих людей: ті, хто «колек» вигідні випадки просто тому, що вони народилися під щасливою зіркою, і ті, хто впав подарунок від неба (місцевих виграшів, долі зустрічі, невибагливі ліки). . .

Психолог Філіп Габієр вважає, що ця постуляція повинна бути доповнена, інакше ми будемо залишатися в рамках магії та жирності. «Приховане, випадкового удачі відбувається, але є ще один вид удачі, які можна підштовхувати і культивувати, і такі удачі доступні кожному». Цей підхід відповідає видам Річарда Муземана, психолога британського університету Гертфордшира, спеціаліста в «харкому факторі». Вивчення сотні успішних людей дозволило йому встановити, що є два види удачі: пасивний (він лото) і психологічний, який виникає в результаті волюційного рішення, усвідомленого формування особистого положення. Його другою знахідкою є те, що другий тип удачі може відновитися, тому психолог називає його «довга удача». йТЕСТ: Чи можна приймати подарунки долі?Обидва типи удачі мають п'ять компонентів, говорить Вейсман: своєчасна зустріч (права людина в потрібний час), ключова інформація, яка виявилася до речі, відкритість до нового (можливість придбання позитивного досвіду), несподіваний запит і долястий захід, який порушує звичний перебіг життя. «Для продовження доброго фортуна» говорить Філіппа Габієр, «не потрібно підготувати грунт, в якому насіння можливості може розвиватися і зміцнити». Це можливо тільки якщо ми можемо дізнатися наступні чотири ставлення.1,1 км Встановити завдання«Для успішного генератора працювати, необхідно програмувати і регулювати в залежності від напрямку, яку ми вибираємо.» Тоді це буде дано значення для подій, які відбуваються з нами і «генерувати» удачі: це наші цілі, які забезпечують роботу генератора, які дозволять нам виявити його. Канадський психолог Альберт Бандура, відомий своєю концепцією самоефектності, написав майже 30 років тому: «Наша природа людини вводиться в рамках вибору, які ми робимо про особистісні цінності та норми». Механізми того, що ми цінуємо як фізичні особи частково визначаємо вплив наших зустрічей на напрямок нашого соціального розвитку. Отже, якщо немає чіткого наміру заздалегідь, немає довгострокових удач. Це не означає, що потрібно починати з детального планування проекту. Це досить про визначення бажань, почуття в якому напрямку ви хотіли б розвивати своє життя, що означає його вставити. Позитивний намір – це хінтесенція життєвих бажань, і визначити їх, нам необхідно зрозуміти, що дає нам відчуття внутрішнього цвітіння, яке може бути рушійною силою усього життя. «Що сказати про мене? Що потрібно, що я хочу? Це питання, які формують основу нашого шляху до удачі. Потім кожен буде змушений закріпити свої очікування, розтопити свої наміри: починати щоденник, отримати освіту, познайомитися з тими, хто бажає схожий на нашу.2,2 км Відкрийте світЦе означає бути внутрішньо готовим помітити новий, сприймати якомога простіше, що відбувається навколо нас. Це загальне ставлення до уважності і постійної пробудливості, що дозволяє нам зловити цікаву інформацію, миттєво побачити перспективи нового знайомства, прямі енергії в певному напрямку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.3. У Перевага провалів«Найпопулярніше не зажадає від ударів долі або несподіваних неприємностей, але вони здатні ефективно і з довгостроковим результатом «рециклопедії» їх збої», – продовжує психолог. Якщо ви не здавалися гніву, сумності, або вироку, вони дивляться з причин невдачі, знайдуть потрібну оцінку, враховуючи обставини, і, нарешті, підпорядковуючи їх невдачі «рецикл». Вони починають відокремлювати випадково або неминуче від того, що вони самі (повністю частково) відповідають. «Також парадоксально можна знайти герб удачі в серці своєї невдачі, адже майже завжди було гірше.» І, нарешті, вони просять єдине питання в такій ситуації: що я можу дізнатися з цієї проблеми? Або, в інших словах, як і в яких умовах я можу перетворити його на щось позитивне? Що робити зараз, щоб повернути його на користь? Що це сталося? Як я можу використовувати ситуацію, щоб познайомитися з новими людьми, щоб отримати нову інформацію, щоб відкрити нові світи? Останнім етапом «рециклінгу» є «відновлення» генератора коефіцієнтів, щоб тепер відкрити нові двері і знайти інші способи. Для участі в новому бізнесі, відновлення відносин з колишніми знайомствами, прийняття та надсилання запрошень, збору інформації на тему турботи. Кожен повинен знайти спосіб, щоб дати свіжу вітру в свій світ і додати нові інгредієнти до своєї удачі, що вони називаються – своєчасна зустріч, ключова інформація, новий світ, несподіваний запит. й4. У Приєднуючи Талісман для інших«Лук інші», - розповідає Філіп Габіє. Найширша наша мережа персональних контактів, тим більше людей, які ми знаємо, тим ймовірніше ми маємо хороший шанс. Річард Вейсман каже, що успішні люди «побачають схильність очікувати, що їх відносини з іншими будуть плідними». Забезпечили, звичайно, що вступаючи в відносини, ми покажемо загальність, увагу на інші і надаємо послуги безкоштовно, інакше знайомства знижується до самозбереження і самопізнання переліку контактів. Саме тому, крім з'єднань, таких, нам потрібна енергія самозбереження, інакше основа для довгострокових удач не буде укладено. Це означає, що ми самі повинні стати тализмами для інших, принести їх удачу. «Любов, знання і удача мають щось спільного: вони покликані постійно циркулювати в суспільстві, підключати людей і створювати універсальні цінності. - каже психолог. Щоб принести удачу іншим особам, досить дати їм увагу і час, щоб бути готовими слухати їх. Приєднайте важливу інформацію, відкрийте нове поле можливості, але й в разі невиконання її в шанс змінитися на краще. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.transurfing-real.ru/2015/02/blog-post_26.html