347
Він завжди божевільний хлопчик мені, хоча він мав сірий віскі довгий час.
Він страшний, нестерпний, непристойний для запліднення. Зрозуміло він слухає мене, і я попередив, що я не помітив її, він падає німим і лікує голову на сторону, відпочиває свого щіка в долоні руки і ... слухає.
Він намагається пояснити мені фізику і математику, і він щасливий, коли я розумію.
Він намагається зберегти фігуру і з тим, що виглядають плести на кухні «Медовик».
Він дуже жорстокий до людей і до себе, йому не вистачає.
Він може виправити все, він має золоті руки.
Не знаю, як викинути старі речі.
р.
Він приносить мені газетні кліпи про котів і показує мені свої дитячі малюнки з індіанами.
Він любить старий радянський кінотеатр.
Він може говорити мені на телефоні за 4 години.
Він завжди пізно.
Він запитав все, що я роблю, але я знаю, що він гордий мене, і це дійсно хороший.
Він грає з котом.
Він любить послухати мене з голосу.
Він має великі, важкі і теплі долоні з довгими, майже музичними пальцями.
Він великий, і він завжди бореться.
Він танцює смішний.
Він їздив на машині та лижах, і не розуміє мого страху.
Він любить дивитися мені заміряти одяг і бере участь в підборі туфлі і помадних тонів.
Фото з fr.pinterest.com
Він завжди збирається бути хлопчиком до мене, хоча він отримав сірий віскі протягом тривалого часу.
Я хочу, щоб мати свої очі. Видання
Є слова, що глухий. .
Я отримав чоловіка. . й
Джерело: www.womenfrommars.com/way-to-yourself/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%82%D1%82%D1%82%D1%8B-2/
Він намагається пояснити мені фізику і математику, і він щасливий, коли я розумію.
Він намагається зберегти фігуру і з тим, що виглядають плести на кухні «Медовик».
Він дуже жорстокий до людей і до себе, йому не вистачає.
Він може виправити все, він має золоті руки.
Не знаю, як викинути старі речі.
р.
Він приносить мені газетні кліпи про котів і показує мені свої дитячі малюнки з індіанами.
Він любить старий радянський кінотеатр.
Він може говорити мені на телефоні за 4 години.
Він завжди пізно.
Він запитав все, що я роблю, але я знаю, що він гордий мене, і це дійсно хороший.
Він грає з котом.
Він любить послухати мене з голосу.
Він має великі, важкі і теплі долоні з довгими, майже музичними пальцями.
Він великий, і він завжди бореться.
Він танцює смішний.
Він їздив на машині та лижах, і не розуміє мого страху.
Він любить дивитися мені заміряти одяг і бере участь в підборі туфлі і помадних тонів.
Фото з fr.pinterest.com
Він завжди збирається бути хлопчиком до мене, хоча він отримав сірий віскі протягом тривалого часу.
Я хочу, щоб мати свої очі. Видання
Є слова, що глухий. .
Я отримав чоловіка. . й
Джерело: www.womenfrommars.com/way-to-yourself/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%82%D1%82%D1%82%D1%8B-2/