Непереносимість сімейної реальності - причина комп'ютерної залежності у дітей

Головною причиною комп'ютерної залежності є непереносимість сімейної реальності, дитина залишає в Інтернеті.

Гіпероперка - запобігає самооцінці дитини, зменшує свою самооцінку і впевненість у собі, стимулює залежність дитини від батьків.

Дитина народжена є членом сім'ї.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви берете вік - це від 1 року до трьох років. У цей час, згідно з Єриксоном, «проміжок розвитку «Автономії та невідповідності».

Іноді мати знищують незалежність своєї дитини.

Дуже часто розділи, в яких діти йдуть, є продовженням неповної висоти батьків. Не варто робити, це бажання батьків, а не дитини.

Девіз: «Я не вдалося в житті – я буду робити все, що б мати дитину». Це Ваше бажання, не ваша дитина.

Діктаторські прямі методи освіти - ви повинні, ви майбутній чоловік - спосіб ніде.

, Україна

Конструктивний підхід до виховання дитини.

1,1 км Дитина є членом сім'ї.

2,2 км Вчити дитину самостійно.

3. У Дитина є членом сім'ї, але не овець землі.

4. У Якщо дитина пропонує щось, не відмовляється.

5. Умань Подаруйте дитині вибір, щоб вибрати його над вашими.

6. Жнівень Будь ласка, покажіть в тихому тону.

Зважаючи на ці правила, ви можете бачити дитину, яка незалежна, і тому менш прийнятна, для якого життя реальний, не ілюзія цікавіше.

Діти потрібні ігри, як повітря. Але умови повинні бути розроблені (відтворені) - повага до відносин - дитина - батько у вигляді гри!

Бажання передати інформацію дитині у вигляді гри, де основа все і все в житті і сім'ї любов і повага. Видання

Автор: Олександр Гребнев

Джерело: www.b17.ru/blog/roditelizavis/