Будь ласка, не шкодуйте нічого. . й

Будь ласка, не шкодуйте нічого, не торкайтеся нічого. З любов'ю, любов'ю. Тексти пісень, а це означає: Не думають про мене з болем, не думають про мої гранати, ні вашої ні шахти. Не думають про довго чекати і довго чекати. . й

Дати нічого не означає, що вони тільки пунктовані, безтурботні моменти, які ми шукаємо, відсутні теплі потоки життя за межами її пунктуації, за межі цієї непровідної потужності дат, точок, побачень. й

Нехай білі птахи любові йдуть безкоштовно, дихаючи глибини залишилися, промені почуття розкидані в нашому повітрі. Не тримайте в наші дні, нехай сонце піклується про них. Нехай ніхто ще не перемішує листя наших осінньих полів, відкидаючи від наших трав, натирають пил наших похибок і непорозуміння, порушують солоні мори наших сліз, познайомитеся з нашими нескінченними світанами, повною очікуваннями і нереальними надії.

Не супроводжуйте нашу сумність до вимірюваного звуку коліс відкатних поїздів, не торкаючись в наші малинові захід сонця розчарувань. . й

Р

Ми спробували - ми смакували нашу долю, вірили, і ми не довірялися. Ми були І нічого не змінить! Це наше минуле. Не потрібно нічого змінити. Про нас Все життя тепер між нами.

Доброго дня! Нехай її помпер ви, мухуйте з вами і мухуйте з вами, але дотримуючись вам, як ніжний цуценя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тексти пісень, а це означає: Я б сказав вам, що я люблю її, як я люблю з нею.

І якщо завтра не прийде мені з букетом нового дня на голові, прокиньте мене вранці з вітровим шилом, похиліть мій неслухняний волосся з морським бризом, обігріваю теплі промені сонця, я встигнути до того, як я побачила скребки паузи і слова, які не грають до кінця ідеального сценарію.

Я все одно доведеться вдихати її з пряними ручками любові, тримаючи ніжний аромат її присутності, спалахуючи думу про вдячність, пошийте горлами її життєздатної вологи з долонями, відчуйте її вічно пульсуючою проблемою на сірих храмах ...

І пам'ятаєте... всі сторінки вашої книги, написані, викреслені, покладаються чисто, акуратно і з вигнутими кутами, пропущені, і багато разів перечитують, але особливо ті, що про любов. .

Я ніколи не сказав вам, але... Любов не минулий, це може бути тількиНе можна «пасити» так, як вона не може зупинити дихання і продовжувати жити. Всі інші почуття можуть.

4 Шляхи жити життя: де ви будете коли ви перехрестя лінія

Душа не думає, вона знає.

Любов... якщо один раз він увійшов до свого відкритого серця, доторкнувшись ваших ніжних вій з теплими губами, і розчинений у себе одним тонким дотиком, одним тонким поглядом, тонким хвилюванням душі, укриттям і змащеним всі ваші страхи, і дав кольорові мрії... вона залишається в самому серці, як вона б'є.

Будь ласка, дайте нам в новий день, не шкодуйте нічого! Може любов серця бути з вами. Ми любимо себе! Видання

浜у 涓 蹇

Джерело: www.slovomiru.com/2012/12/proshu-tebya.html