Ми любимо і ті, які ми робимо, є нашими дзеркалами.

З боку людини є одним з найбільш ефективних методів отримання обізнаності. Через дзеркала відносин – всі відносини без винятку – ми можемо ввести розширений стан обізнаності. Ми відображаємо один одного, і ми повинні вчитися бачити себе в інших. Це називається дзеркалом зв'язку. У такому дзеркалі я можу розбити свою духовну сутність. Шукаю себе.

Спілкування є інструментом духовного розвитку, і єдиною свідомістю є їх кінцевою метою. Ми всі частини і посилка універсальної свідомості, але реальний прорив, коли ми починаємо помітити зв'язок, що існує між нами в повсякденному житті. Ми любимо і ті, які ми робимо, є нашими дзеркалами. Хто нам подобається? Ті, чиї риси схожі на наші. Ми хочемо бути ближче до цих людей, тому що ми відчуваємо, що в їх суспільстві ці риси проявляються ще більш чітко. Але люди, характер яких нагадує нас про ті якості, які ми ретельно пригнічуємо в собі, ми не любимо. Так, якщо хтось перемішує сильну відмову у вас, знаю, що ця людина має щось спільного з вами, але вам не подобається це «зрозуміття». й Якщо ви готові прийняти ці якості, вони зупинилися на вас.
Коли ви ловите себе думки, що вам подобається хтось, визначте, що вам подобається про це людина. Краса, витонченість, вплив, влада, інтелект? У будь-якому випадку, знаю, що ця якість властива вам. Не відпустіть його, і, можливо, ваше життя буде повною.

Це правда для тих, хто не любить тебе. Якщо ви встановите контакт з вашим правом, ви повинні розуміти і приймати не найкращі риси вашого персонажа. Співіснування протилежних є фундаментом Всесвіту. Якщо ви не маєте ніякої глибині, ви ніколи не будете сміливими. Ви не можете бути щедрими, якщо у вас є неправильний. Людина може бути віртуозним тільки якщо він співіснує з перемогою його протилежності. – Глибоке шаппо

Джерело: www.transurfing-real.ru/2016/09/blog-post_645.html