Найпоширеніші гончарі Великобританії

15-річна стиглість Alfie від Glostenshire має чудовий золотий вуса довжиною 7 дюймів (18 сантиметрів). Він, ймовірно, найважчий кінь у британських островах. Нехай все по всьому світу.

Вегетація на обличчі, за словами власників, почала інтенсивно розвиватися в останні п'ять років. Шапки Альпи торкаються вуса своїми руками або хочуть чистити або обрізати її. Деякі породи коней мають вуса, але власники не дозволяють їм приходити до такого нехтованого зовнішнього вигляду, як Альфі, і він не дозволяє нікому підходити з ножиць в руках.

Запевняє, що Alfie є неймовірно міцною твариною і дійсно гордістю його вуса. Він має характер.

Коли я побачила його, було досить дивно, щоб побачити його вуса. Але він не дає нічого зробити з ними. Ви повинні бути божевільний диревіл, якщо ви хочете піти до нього і доторкнутися його вуса. І в той же час він дуже вразливий і легко рубати, але він прекрасно працює як кінь для верхової їзди. Я чую коней з вусами, але я думаю, що мій Альфі має найдовший вуса, який може рости.

Коні мають волоски над верхньою губою для визначення стану їжі, їх свіжості і консистенції, але дійсно товсті вуса виростають тільки в конях фризійських порід.

Джерело: /users/104