Повітря і вода - запорука здоров'я

Здоров'я є найважливішим компонентом повноцінного життя і довготи. Проблеми охорони здоров'я найчастіше пов'язані з порушенням природного балансу і законами природи, що є матір'ю всіх живих істот. Варто консервувати світ тварин, і ми побачимо, що завжди і скрізь природні механізми, які контролюють життєві процеси працюють гармонійно.

Якщо ви думаєте про це, ми в першу чергу споживаємо воду і повітря з навколишнього середовища. Ми не розуміємо. Однак слід знати, що чистий природний повітря в поєднанні з чистою водою може значно гармонізуватися і поліпшити наш стан.

Повітря і вода - запорука здоров'я

Недоступні ресурси повітря та води. Однак в сучасних умовах, як чиста вода, так і чисте повітря рідко. Причиною цього, як ми знаємо, є екологічні умови та економічна модель, яка змушує людей, які хочуть досягти чогось в суспільстві, щоб жити у великих містах. Таким чином, чисте повітря для мешканців мегаполісу є найкращим, у вихідні дні поза містом, і чиста вода стала величезною проблемою. Тепер, щоб отримати хорошу воду, ми повинні або купити її регулярно (до речі, ви все ще повинні переконатися в дійсно хорошій якості конкретного бренду), або встановити до вашої квартири дорогі системи фільтрації, або водні пом'якшувачі, якщо мова йде про заміський будинок.

Повітря і вода - запорука здоров'я р.

Отже, якщо ми говоримо про повітря, ми можемо впевнено сказати, що саме в свіжому повітрі знімає депресію, стрес, заповнює тіло силою і радістю. Особливі дихальні вправи з йоги, поєднані під назвою Пранама, виконання яких передбачає нешліфування повітря, сприяють профілактиці і лікуванні ряду захворювань дихальних шляхів і серцево-судинної системи. Тим не менш, не виконує прананіму без навчання (дослідок йога)

Повітря і вода - запорука здоров'я р.

Очистити воду, регулярно і правильно споживати, здатний видалити токсини, гладкі зморшки, поліпшити травлення, функції мозку. Пам'ятайте, що в основному вода і бути здоровими.

Джерело: /users/104